Bli en del av Colosseum Tannlege

Bli med i Norges største fagfellesskap av tannhelsepersonell, med spennende etterutdanningsmuligheter og moderne utstyr og teknologi. Ta en prat med oss dersom du er på utkikk etter et engasjerende arbeidsmiljø, eller vurderer å selge din praksis.

Ledige stillinger

Se alle utlyste stillinger i Colosseum Tannlege på vår Finn-profil.

Etterutdanning er et av våre viktigste satsningsområder. På Colosseum Academy arrangerer vi tidsriktige interne og eksterne kurs med høy kvalitet. Vi har bl.a. arrangert flere Invisalign sertifiseringskurs, rotfyllingskurs med ledende rotfyllingsspesialist Gilberto Debelian, estetikkurs med tidligere president av British Academy of Cosmetic Dentistry, Tif Qureshi, og kirurgikurs med live operasjoner utført av kirurger fra Maloklinikken i Lisboa. Les mer om Colosseum Academy.

Selge din praksis

Vi vet verdien av din tannlegepraksis. Din tannlegepraksis kan være mye verdt for deg hvis du selger mens du fremdeles praktiserer som tannlege. Realiser dine midler og utvid ditt faglige og sosiale arbeidsmiljø samtidig som du ikke behøver å tenke på investeringer i dyrt utstyr og administrasjonskostnader. Vi ivaretar dine ansatte og gir deg muligheten til å få din yrkesmessige hverdag mer behagelig – uten driftsansvar.

Ta kontakt med oss