Få et enda finere smil

Estetiske tannbehandlinger er behandlinger som forbedrer tennenes utseende. Estetiske tannbehandlinger finnes i alle prisklasser, og kan for eksempel være å forbedre fargen på tennene, reparere små hakk, bytte gamle fyllinger og kroner, tannregulering for voksne og mye mer. Spør oss gjerne hva vi kan gjøre for akkurat ditt smil.

Fyllingsterapi og kroneterapi 
Med fyllingsterapi kan tannlegen reparere små hakk, slitasjer og uønskede mellomrom med nye, fargetilpassede fyllinger. Gamle eller slitte fyllinger kan også byttes ut med nye. Kroneterapi reparerer større slitasje eller ødelagte tenner og erstatter gamle eller slitte kroner man har fra før. Kronen er spesialtilpasset til akkurat dine tenner, både form- og fargemessig.

Porselensfasader
Porselensfasaden er et spesialtilpasset porselensskall som festes over den synlige delen av tannen. Fasader er et godt alternativ hvis misfarging på tennene er vanskelig å fjerne, eller tennene er slitte, står ujevnt eller har uønskede mellomrom.

Tannpleie 
Profesjonell tannpleie hos tannpleier fjerner misfarging og tannstein på hver enkelt av tennene dine, og avdekker dine tenners naturlige hvitfarge, forebygger hull, og holder tannkjøttet friskt. 

Tannbleking
Tannbleking må alltid gjøres i samarbeid med tannlege for å unngå at tennene og tannkjøttet tar skade av behandlingen. Tannlegen sjekker om tennene tåler blekebehandlingen, og renser tennene rene for plakk og tannstein. Dette gir blekingen et optimalt og jevnt resultat. Blekeutstyret benyttes hjemme og består av spesialtilpassede blekeskinner og medfølgende blekemiddel.

Tannregulering for voksne 
Vi har flere typer tannreguleringer for voksne. Disse tannreguleringene synes ikke, men gir raskt resultater. Tannreguleringer for voksne er enten gjennomsiktige, eller såkalte usynlige tannreguleringer som festes på baksiden av tennene.