Norges største tannlegekjede åpner Norges mest moderne klinikk i Bergen: Samler kompetanse og blir Colosseum Tannlege Bergen

Colosseum Tannlege Bergen er Norges kanskje mest moderne tannlegeklinikk med fokus på bredde og kompetanse samlet under ett tak. Den nye klinikken åpnet i det tradisjonsrike Wallendahl-bygget i Strandgaten 1 februar.

Bergen er kjent som en utdanning- og kompetanseby også innenfor odontologi. Mange av Norges beste tannleger har tatt sin utdannelse her. Nå føyer den nye tannklinikken, spesialistene som jobber der og deres unike kompetanse seg inn i denne stolte tradisjonen.

- Vi gleder oss over å ønske Bergenserne velkommen til det som jo må være Norges fineste og mest moderne tannlegeklinikk. Beliggenheten midt i sentrum, med fantastisk utsikt er jo nesten verdt et besøk i seg selv. Hos oss har vi samlet bred kompetanse i en klinikk, som betyr at pasientene kan få utført nesten alle type behandlinger og tjenester. Vårt fokus er alltid pasienten i sentrum, fra sømløs booking av behandling til vi ønsker deg velkommen og utfører behandling, forteller klinikkleder Camilla Revheim entusiastisk.

Bergen pryder interiøret

Colosseum Tannlege er Norges største tannlegekjede med over 30 klinikker over hele landet. De største klinikkene har et tema som pryder fotografiene og folieringen på innsiden av klinikkene. På den nye klinikken i Bergen er tema naturligvis, Bergen med motiver av Bryggen, Statsraaden og trange smau.

- Når vi bygget opp den nye klinikken i Bergen var det med et mål om å videreføre den stolte tradisjonen og det gode arbeidet de har gjort gjennom mange år, samtidig som vi ønsket å modernisere klinikken og styrke kompetansen ytterligere. Resultatet har blitt en helt unik klinikk, både med tanke på utstyr, lokasjon og ikke minst, tannlegene, spesialistene og pleierne som jobber der. Vi har virkelig samlet de beste av de beste i en klinikk og gleder oss til å ønske Bergens befolkning velkommen til oss, sier administrerende direktør i Colosseum Tannlege, Mia Grundstrøm.

Den nye klinikken i Bergen åpnet 1 februar.