I 2019 ble Colosseum Academy etablert. Academy ble opprettet for å gi et unikt tilbud til alle behandlere i Colosseum gruppen. Gruppen består av totalt 11 Europeiske land.

Lokalet til Colosseum Academy er moderne og har fasiliteter av høy klasse. 2D mikroskoper på hver arbeidsstasjon, 3D mikroskop, audio og video er spesialbygget for lokalet, kvalitets høytalere og skjermer. Lokalet består av et stort grupperom for den teoretiske undervisningen og et praktisk lokale hvor man etterligner ekte situasjoner.

Våre kurs og programmer er ikke sponset av leverandører. Disse er evidens baserte programmer.

Colosseum Academy er Norges mest avanserte etterutdanningsprogram for tannleger - i hjertet av Oslo. Programmet består av en teoretisk del og en praktisk del. Den praktiske delen etterligner ekte situasjoner med spesialbygde units bestående av mikroskoper, utstyr og materiell. På master-uniten finnes det både et 2D-mikroskop og et 3D-mikroskop for å gi en realistisk treningsopplevelse til deltagende tannleger. Vårt mål er å tilby et evidensbasert klinisk protokoll til fordel for både tannleger og pasienter.

Kursene gir teoretiske forelesninger og praktisk opplæring på spesialdesignede 3D-tenner og modeller installert på fantomhoder.
Kursene gir teoretiske forelesninger og praktisk opplæring på spesialdesignede 3D-tenner og modeller installert på fantomhoder.

Masterprogrammet er designet for å trene tannlege eksklusivt ved Colosseum tannlege i forskjellige kliniske disipliner. Dette programmet gjennomføres online og på stedet ved det toppmoderne Colosseum Academy undervisningssenter i Oslo. Kursene gir teoretiske forelesninger og praktisk opplæring på spesialdesignede 3D-tenner og modeller installert på fantomhoder. Hver disiplin har flere nettbaserte og lokale moduler for tannleger for å bygge opp pensum i løpet av en 2-3 års periode.
Se kursene her

Alle lærings- og utviklingsaktiviteter for alle ansatte i alle Colosseum-markeder. Støttet og koordinert på gruppenivå. De fleste treningene er organisert lokalt; Gruppekoordinert opplæring vil imidlertid bli annonsert på denne nettsiden.

Tannlege Pernille Stampe, Danmark

Jeg kan anbefale Colosseum Academy på det varmeste. Du blir kjent med det nyeste utstyret gjennom praktisk opplæring og undervisningen er ekstremt profesjonell.
Tannleger på kurs hos Colosseum Academy
Tannleger på kurs hos Colosseum Academy