Rabattordning for deg som er 21 - 24 år

Denne ordningen innebærer at nevnte aldersgruppe betaler kun 25 % av prisen for tannhelsetjenester utført i fylkeskommunal regi. Det er og besluttet at alle i denne aldersgruppen skal få informasjon om sine rettigheter fra den offentlige tannhelsetjenesten.

Noen fylkeskommuner samarbeider med privat tannhelsetjeneste for å kunne gi dette tilbudet. Det er opp til fylkeskommunene selv å bestemme hvordan et slikt samarbeid ser ut.

For å vite hva som gjelder i ditt fylke se fylkeskommunens nettsider for tannhelse eller kontakt din tannklinikk.

Lenker til fylkeskommunene

Agder, Akershus, Buskerud, Finnmark, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo, Rogaland, Telemark, Troms, Trøndelag, Vestland, Vestfold, Østfold.

Er du student? Du får undersøkelse til kr 725,-

For deg som er student og under 34 år, får du undersøkelse til studentpris hos mange av Colosseum Tannlege sine klinikker.

Studentrabatten gjelder for deg som har gyldig studentkort, dvs du må ha stempel for inneværende studiesemester og være under 34 år. Studentrabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, den gjelder KUN på undersøkelse.

Undersøkelse med studentrabatt må bestilles gjennom vår nettbestillingsløsning.

En tannundersøkelse er en helsesjekk av tenner, tannkjøtt og munn. Undersøkelsen gjøres for å forebygge tannproblemer og sjekker om du for eksempel har hull i tennene eller sykdommer som bør behandles.  

Har du behov for tannbehandling?
Bestill time i dag!