Sterkt fagmiljø

Vi i Colosseum Tannlege har et sterkt fokus på vårt fagmiljø i klinikkene, dette for at du alltid skal være trygg på at vi gir deg den beste behandlingen. Flere av våre spesialister er blant de beste i landet og enkelte av våre klinikker har sterk internasjonal annerkjennelse.

Colosseum Academy

Våre behandlere og medarbeidere kurses i Nord-Europas mest profesjonelle kurslokale innen tannhelsefaget. Kurslokalet er vi så heldige å ha sentralt plassert i Oslo

Norges største tannlegekjede

Vårt fokus er å være landets ledende tannlegekjede, og vi er stolte av våre  ansatte og behandlere som leverer den beste behandlingen til deg hver dag!

retinerte tenner

Størrelse gir styrke

Colosseum Tannlege er en del av Colosseum Dental Group. 

Colosseum Dental Group er Europas ledende tilbyder av tannlegetjenester. Vi er over 620 klinikker i elleve land. Klinikkene omsetter for 1,1 milliar EURO og sysselsetter ca 12 500 behandlere og assistenter. Les mer om Colosseum Dental Group her.

Colosseum Dental Groups største aksjonær er Jacobs Holdning, et globalt investeringsselskap med tilhørighet i Zurich i Sveits. Gjennom sin investering i Colosseum Dental Group i Europa og North American Dental Group i USA viser Jacobs Holding langsiktig interesse for tannlegebransjen. Jacobs Holding sitt økonomiske overskudd går til Jacobs Foundation, en verdensledende, ideell veldedighetsorganisasjon for barn og unge. Les mer om Jacobs Foundation her.

Vår visjon

Alle skal dra fra Colosseum Tannlege med et smil.

Våre verdier

Kvalitet
Vi er fagfolk som kan tannhelse. Vi er sammen om å levere kvalitetsbehandlinger og trygge opplevelser hver dag. Vi søker alltid å øke vår kunnskap, forbedre våre tjenester og levere høy kvalitet i alle ledd. Sammen står vi på frontene for utviklingen av faget. Vi deler av vår tid, kunnskap og ferdigheter til det beste for hverandre og pasientene våre
Entusiasme
Vi tar ansvar og engasjerer oss i jobben vår, og er stolte av yrket vårt. Vi vokser av å dele kunnskap og latter med hverandre, og av å bidra i utviklingen av arbeidsplassen og fagområdet. Vi er sammen om å gjøre hverandre sterkere, men tar alltid eierskap til arbeidsoppgavene våre, og har friheten til å ta beslutninger. Vi møter hver pasient og kollega med et smil — og jobber utrettelig for at alle som kommer hit, selv drar med et smil.
Samarbeid
Vi trives best med å spille på lag. Vi gjør hverandre gode, hjelper hverandre med å nå målene våre, og jobber sammen for å løse oppgaver. Vi er en del av en større sammenheng, og trenger hverandre for å alltid levere de beste tjenestene. Vi føler ansvar og forpliktelse for arbeidet, og står på for å gjøre en forskjell i livene til pasientene våre, og samfunnet som helhet. Vi har stor lidenskap for det vi driver med, og jobber hver dag for å levere trygge, positive opplevelser til alle som besøker oss.

Ledergruppen

Popular Treatments

 • Dame med usynlig tannregulering

  Bli en del av oss i Colosseum Tannlege

  Colosseum Tannlege er i sterk vekst og vi er alltid på utkikk etter flinke behandlere og assistenter som ønsker å bli en del av vårt gode arbeidsmiljø.
  Les mer
 • Eldre par som smiler

  Selg din tannlegepraksis

  Vurderer du å selge din tannklinikk? Synes du det administrative arbeidet tar mer tid nå enn tidligere? Vi vil gjerne ha deg med på laget slik at vi sammen kan være Norges ledende tannlegekjede!
  Les mer
 • Mann som smiler

  Colosseum Academy

  Colosseum Academy er Norges mest avanserte etterutdanningsprogram for tannleger, tannpleiere, assistenter og resepsjonister - i hjertet av Oslo.
  Les mer