Colosseum Tannlege har klinikker flere steder i Trondheim, både i Innherredsveien og Solsiden. I tillegg til sentralt på Brekstad i Fosen.

All type tannbehandling

Du kan få hjelp med all type tannbehandling hos våre tannleger. Alt fra allmenn tannbehandling som tannstein, hull i tennene og rotfylling til estetiske behandlinger som tannbleking, skallfasetter og tannproteser.

Du kan også få hjelp til mer komplekse behandlinger som søvnapne, periodontitt og trekking av visdomstenner. Våre spesialister hjelper deg også med tannregulering og tannkirurgi.

Merete er en av våre tannleger som jobber tett med de som har tannlegeskrekk.

Behøver du ny fast tannlege?

Vi har flere tannklinikker i Trøndelag. I Trondheim har vi klinikker plassert sentralt i Innherredsveien og på Solsiden, i tillegg til vår klinikk på Brekstad i Fosen. Om du velger Colosseum Tannlege som din faste tannlege, vil vi gjøre vårt beste for at du blir fornøyd!

Åpningstidene varierer og flere holder åpent på kveldstid.
Du bestiller time enkelt på colosseumtannlege.no

Vennlig tannpleier og tannleger

Er du redd for å gå til tannlegen?

For oss er det viktig at du får en god opplevelse hos våre tannleger for at du skal opprettholde god tannhelse. Vi har eksperter i tannlegeskrekk som hver dag møter pasienter som har det på samme måte som deg.

Vi ønsker å hjelpe deg med å overvinne frykten din slik at du ikke trenger å bekymre deg for tannlegetimer.

Det første vi anbefaler deg å gjøre er å kontakte oss og snakke med oss - så vi kan forstå dine behov før du kommer til behandling.

Du er viktig for oss!

Akutt behov for tannlege i Trondheim?

Dersom du har behov for akutt tannbehandling i Trondheim, gjør vi vårt ytterste for å tilby deg time samme dag. Vi anbefaler at du ringer slik at vi kan finne en time til deg så raskt som mulig. Eller sjekk ut nettbestillingen på den enkelte klinikk.

Våre tannklinikker i Trondheim og omegn:

Smilende dame

Tannregulering Trondheim

Tannregulering er med på å gjøre tannstillingen penere, ved og for eksempel unngå at tenner vokser skjevt, men den sørger også for at tannstillingen fungerer optimalt.

Vi tilbyr tannregulering usynlig tannregulering for voksne.

I Trondheim og omeng har vi konsultasjon til usynlig tannregulering ved:

Colosseum Tannlege Innherredsveien

Colosseum Tannlege Solsiden

Resepsjonsområdet på SpesDent

Spesialistklinikk Trondheim

Har du behov for mer kompleks tannbehandling? Vi har spesialister innen Maxillofacial kirurgi, oral protetikk, radiologi, endodonti (rotfylling) på våre klinikker i Trøndelag.

I Trondheim og omeng finner du spesialister ved våre klinikker:

Colosseum Tannlege Solsiden

Colosseum Tannlege Fosen