Colosseum Tannlege bruker informasjonskapsler, piksler, skript og tilsvarende teknologier på sin nettside for å kunne gjenkjenne deg på tvers av nettsteder, nettlesere og enheter. Disse teknologiene omtales heretter som «informasjonskapsler». Informasjonskapsler brukes til å samle inn opplysningene og innstillingene dine, samt informasjon om enheten din, og brukes først og fremst til å få nettstedet til å fungere slik du vil. Informasjonen vil vanligvis ikke identifisere deg direkte, men den kan gi deg en mer personlig tilpasset nettopplevelse.

Du kan når som helst endre informasjonskapsel innstillingene på nettstedet ved å klikke på knappen nederst på denne nettsiden. Nedenfor finner du mer informasjon om hvilke informasjonskapsler vi bruker og formålene for bruken av dem.

Kontaktopplysninger

Behandlingsansvarlig og eier for dette nettstedet er Colosseumklinikken AS, organisasjonsnr. 977 102 278. Telefon: 22 82 35 50 Adresse: Sørkedalsveien 10D, 0369 Oslo. Hvis du mener at vår behandling av dine personopplysninger krenker dine rettigheter, ta kontakt med vårt personvernombud på e-post: personvernombud@colosseum.no

Hva er informasjonskapsler?

Personopplysninger er opplysninger som kan brukes til å identifisere en person. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse o.l. Opplysninger om hva du gjør,

Det finnes to typer informasjonskapsler:

  • Informasjonskapsler som angis av nettstedet du besøker
  • Tredjeparts informasjonskapsler som angis av et annet nettsted enn nettstedet du besøker. Dette skjer når nettstedet du besøker, henviser til filer som befinner seg andre steder, for eksempel annonser eller bilder.

Som angitt over brukes ulike teknologier til å hente inn informasjonskapselinformasjonen:

  • Informasjonskapsler: Små, midlertidige filer som lagres på enheten (mobilen, nettbrettet eller PC-en) når du besøker et nettsted, for å identifisere nettleseren din på tvers av besøk (økter) og nettsteder.

Nedenfor finner du følgende informasjon om bruken av informasjonskapsler på nettstedet: typene informasjonskapsler som brukes, hvorfor informasjonskapslene brukes, leverandøren av informasjonskapslene og utløpsdatoen til informasjonskapslene. Våre informasjonskapsler klassifiseres som følger:

Strengt nødvendige: Strengt nødvendige informasjonskapsler er funksjonelle informasjonskapsler som bidrar til å gjøre nettstedet navigerbart ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet, samt for å styrke funksjonaliteten. Disse informasjonskapslene gjør det også mulig for nettleseren å huske visse forhåndsdefinerte elementer, for eksempel hvilken nettleser som brukes til å få tilgang til nettstedet/appen og den regionale konfigureringen for stedet der nettstedet/appen brukes. Uten disse informasjonskapslene fungerer ikke nettstedet som det skal, og derfor er disse informasjonskapslene alltid aktivert som standart. Siden nettstedet ikke fungerer uten disse informasjonskapslene, er det umulig å deaktivere dem. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig identifiserbare opplysninger.

Analyse-/statistikkformål: Analytiske informasjonskapsler brukes til å telle antall besøk og trafikkilder slik at vi kan måle og forbedre ytelsen til nettstedet vårt. De hjelper oss med å forstå hvilke sider som er mest og minst populære og hvordan besøkende navigerer rundt på nettstedet.

Personlig tilpassing: Informasjonskapsler for personlig tilpassing aktiverer personlig tilpassing av innholdet når du besøker nettstedet. Disse informasjonskapslene aktiverer personlig tilpassing av navigeringen på nettstedet og tilfanget av relevante annonser og personlig tilpassede tilbud, samt innstillinger du har definert under tidligere besøk i sanntid.

Markedsføring: Informasjonskapsler for markedsføring brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder (retargeting) samt måle effekten av markedsføring vi viser på andre nettsteder. Formålet er å vise annonser som er relevante og interessante for den enkelte brukeren og som dermed blir mer verdifulle for annonsører og tredjeparts annonsører.

Piksler er bildefiler som brukes til å koble deg til et tredjeparts nettsted for å aktivere informasjonskapsler på tredjepartens nettsted. En piksel kan lese og sende informasjon til og fra informasjonskapsler som er lagret på enheten din.

Dine innstillinger for informasjonskapsler og samtykker gjelder for følgende domene(r): colosseumtannlege.no. Du kan bruke en tredjeparts plugin-modul til å identifisere informasjonskapslene som er aktivert på nettstedet vårt, for eksempel Ghostery.

Innstillinger for informasjonskapsler og samtykker

Du kan godta informasjonskapsler som ikke er strengt nødvendige ved å samtykke til det, og du kan deaktivere eller slette informasjonskapsler. Du kan når som helst trekke tilbake tidligere samtykker ved å besøk nettsiden for våre retningslinjer for informasjonskapsler. Nederst på denne nettsiden finner du en knapp («Administrer dine cookie innstillinger her») som lar deg endre ditt samtykke rundt informasjonskapsler. Du kan også deaktivere eller slette informasjonskapsler via nettleserinnstillingene dine:

Deaktivere informasjonskapsler: Du kan alltid deaktivere informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren din. Du bør imidlertid være klar over at hvis du gjør det, vil det være funksjoner og tjenester du ikke kan bruke. Her finner du mer informasjon om hvordan du deaktiverer informasjonskapsler i de vanligste nettleserne: Internet ExplorerMozilla FirefoxGoogle Chrome og Safari.

Sletting av informasjonskapsler: Det er enkelt å slette informasjonskapsler. Hvis du har en PC med en nyere nettleser, kan du slette informasjonskapslene ved å bruke tastekombinasjonen: CTRL + SKIFT + Delete. Hvis det ikke fungerer eller du bruker en MAC eller mobiltelefon, må du først finne ut hvilken nettleser du bruker, og deretter følge prosessen som er angitt for din nettleser/app, over.

Legg merke til at hvis du bruker andre nettlesere og enheter, må endringene utføres på alle nettleserne og enhetene. Hvis informasjonskapsler deaktiveres, kan det påvirke opplevelsen på nettstedet og hvilke tjenester vi kan tilby. Legg merke til at selv om du ikke samtykker til informasjonskapsler for markedsføring, betyr ikke det at du aldri vil se markedsføring av Colosseum Tannlege på andre nettsteder, men markedsføringen vil da ikke være personlig innrettet mot deg.

Personvern

Vi bruker leverandører som leverer tjenester til oss der behandling av personopplysninger er nødvendig for at leverandørene skal kunne levere slike tjenester. Hvis leverandøren behandler personopplysninger på våre vegne, er vedkommende en databehandler. Vi

I utgangspunktet kan vi ikke identifisere deg ut fra dataene i informasjonskapslene. Det kan imidlertid være tilfeller hvor vi kan koble dine informasjonskapseldata til annen informasjon, og dermed identifisere deg indirekte, for eksempel hvis du logger på Mine Sider på nettstedet. Videre kan tredjeparter som Google og Facebook også kombinere dine informasjonskapseldata med andre datapunkter de eier og identifisere deg på den måten. Hvis du vil vite mer om deres behandling av personopplysninger, kan du sjekke deres retningslinjer for personvern: Google og Facebook.

I den grad vi behandler personopplysninger om deg via informasjonskapsler, gjør vi det basert på følgende behandlingsgrunnlag:

I forbindelse med strengt nødvendige informasjonskapsler: siden nettstedet ikke vil fungere som det skal uten disse informasjonskapslene, trenger vi ikke ditt samtykke, og behandlingsgrunnlaget er å skaffe deg tjenestene du ber om når du bruker nettstedet, ifølge artikkel 6(1)(f) i personvernforordningen;

I forbindelse med analyse-/statistikk-informasjonskapsler: når innsamlingen ikke skjer anonymt og personopplysninger om deg samles inn, baserer vi vår behandling på ditt samtykke (inntil det trekkes tilbake) ifølge artikkel 6(1)(a) i personvernforordningen;

I forbindelse med informasjonskapsler for markedsføring og personlig tilpassing baserer vi vår behandling på ditt samtykke (inntil det trekkes tilbake) ifølge artikkel 6(1)(a) i personvernforordningen;

Hvis du krysser ja til at vi kan sende deg tilbud og annen kommunikasjon med et markedsføringsformål, vil vi kombinere informasjonskapslene for markedsføring og personlig tilpassing med dataene i kontaktskjemaet for å måle effekten av markedsføringstiltakene våre samt gi deg tilbud som er tilpasset til dine behov. Dette er basert på ditt samtykke til at vi kontakter deg samt til å motta mer informasjon fra oss når du fyller ut og sender inn kontaktskjemaet, jf. artikkel 6(1)(f)) i personvernforordningen.

All vår behandling av informasjonskapseldata utføres innenfor EU/EØS. Våre tredjeparts informasjonskapsler kan imidlertid omfatte behandling av personopplysninger utenfor EU/EØS. Hvis du vil vite mer om vår behandling av personopplysninger, kan du lese våre retningslinjer for personvern.

Vi lagrer kun informasjonskapseldata så lenge det er nødvendig for å kunne oppfylle formålet/formålene de ble samlet inn for.