Kunne du tenke deg å bli en del av et større fagmiljø med hyggelige kolleger? Da burde du lese videre!

Colosseum Tannlege er Norges største tannlegekjede med rundt 70 klinikker spredt over hele landet – fra Fredrikstad til Tromsø.

Colosseum Tannlege er i sterk vekst og vi er alltid på utkikk etter flinke spesialister, tannleger, tannpleiere, tannhelsesekretærer og assistenter som ønsker å bli en del av vårt gode arbeidsmiljø.

Høres dette ut som noe for deg? Da håper vi at vi hører fra deg!

Blide tannleger

Vi er Colosseum Tannlege

I Colosseum Tannlege har vi våre verdier med oss i alt vi gjør – Kvalitet, Entusiasme og Samarbeid. Som ansatt oss blir du en del av et team der fag, kvalitet og kundereisen er det vi jobber med hver dag og som vi ønsker å bli aller best på. Vårt fokus er faglig kvalitet og kvalitet i kundereisen.

Vår første klinikk åpnet i 1986 siden og i dag har vi rundt 70 tannklinikker som tilbyr det beste innen tannhelse.

Som en del av Colosseum Tannlege blir man en del av et nettverk og får mange kollegaer over hele landet, der alle ønsker deg det beste.

Vi tilbyr og har fokus på faglig kursing gjennom Colosseum Academy og vi har fagledere tilknyttet alle våre klinikker, i tillegg til Medical Board.

Vi operer med moderne utstyr på klinikkene og gjør investeringer i hver klinikk som kommer deg til gode.

I dag er vi Norges ledende tannlegekjede, og det ønsker vi å fortsette og være – gjerne med deg på laget!

Tannleger på kurs

Colosseum Academy

Hos Colosseum tannlege så står kvalitet og fag høyt. Colosseum Academy er et akademi av høy kvalitet som ligger sentralt i Oslo. Her har vi kurs for resepsjonister, assistenter, tannpleiere, tannleger og spesialister.

Etterutdanning er et av våre viktigste satsningsområder. På Colosseum Academy arrangerer vi tidsriktige interne og eksterne kurs med høy kvalitet. Vi har bl.a. arrangert flere Invisalign sertifiseringskurs, rotfyllingskurs med ledende rotfyllingsspesialist Gilberto Debelian, estetikkurs med tidligere president av British Academy of Cosmetic Dentistry, Tif Qureshi, og kirurgikurs med live operasjoner utført av kirurger fra Maloklinikken i Lisboa.

Les mer om Colosseum Academy

Ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter flinke spesialister, tannleger, tannpleiere, tannhelsesekretærer og assistenter som ønsker å bli en del av Colosseum Tannlege.

Vurderer du å selge din tannlegepraksis?

Vurderer du å selge din tannklinikk? Synes du det administrative arbeidet tar mer tid nå enn tidligere? Vi vil gjerne ha deg med på laget slik at vi sammen kan være Norges ledende tannlegekjede!

Les mer om å selge tannlegepraksis her