Vurderer du å selge din tannklinikk? Synes du det administrative arbeidet tar mer tid nå enn tidligere? Vi vil gjerne ha deg med på laget slik at vi sammen kan være Norges ledende tannlegekjede!

Vi er på leting etter flere gode tannklinikker som ønsker å være med i Norges ledende kompetansemiljø innen tannhelse. Hos oss kan du få utvidet ditt faglige og sosiale arbeidsmiljø samtidig som du får tilgang på kursing og moderne utstyr.

Høres dette interessant ut? Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat!


Kroneterapi

Hvorfor selge din tannlegepraksis til Colosseum Tannlege?

Med våre verdier – kvalitet, samarbeid og entusiasme – jobber vi hver dag for at våre pasienter skal få den beste reisen. Vi ser viktigheten av å kvalitetssikre i alle ledd.

Som en del av Colosseum Tannlege blir man en del av et større faglig- og sosialt felleskap som gjør både deg og dine kolleger tryggere i hverdagen.

Vi sørger for økonomisk trygghet. Man får et støtteapparat i vårt M&A Team som består av dyktige personer med høy kompetanse innen markedsføring, personal, rapportering og finans og jus og beredskap.

Hos oss er hver og en enkelt klinikk unik – og det er noe vi ønsker å ta vare på!


Tannlege Jan Kirkedam
Jan KirkedamTannlege og tidligere eier av a1tannlegen i Arendal
Jeg ønsket mer tid til faget og mindre tid på drift av klinikken. Opplevelsen av å komme inn i Colosseum Tannlege er god. Spesielt godt er det å se at de ansatte får veldig ordnede og forutsigbare forhold. I Colosseum Tannlege styrker vi det faglige på klinikken, med faste fagmøter for alle tannlegene hver måned. Samtidig har vi fått et svært godt faglige tilbud via Colosseum Academy. I tillegg så er Colosseum Tannlege åpen for ideer som vi har hatt tidligere. Vi har jobbet med en ide om å gi «smil til alle», og her er vi allerede i gang på å jobbe videre med ideen. Nå kanskje i litt større skala.

Fordeler med å være med i Colosseum Tannlege

  • Administrative oppgaver blir utført sentralt
  • Vi tilbyr et spennende arbeidsmiljø med mange dyktige tannleger og spesialister
  • Moderne utstyr og proffesjonellt utformet materiell
  • Man får et støtteapparat i vårt administrative team som består av dyktige personer med høy kompetanse innen markedsføring, personal, rapportering og finans og jus og beredskap
  • Større faglig gruppering. Egne grupper for fagledere og Medical Board
  • Økonomisk trygghet
  • Karrieremuligheter i Norge og utlandet
  • Kursing og etterutdanningsprogram – Colosseum Academy
  • En spennende reise i en organisasjon i vekst
Selge tannklinikk

Colosseum Academy

Colosseum Academy er Nors-Europas beste kurslokale for tannleger, spesialister, tannpleiere og assistenter.

Colosseum Academy er Norges mest avanserte etterutdanningsprogram for tannleger - i hjertet av Oslo. Programmet består av en teoretisk del og en praktisk del. Den praktiske delen etterligner ekte situasjoner med spesialbygde units bestående av mikroskoper, utstyr og materiell.

På master-uniten finnes det både et 2D-mikroskop og et 3D-mikroskop for å gi en realistisk treningsopplevelse til deltagende tannleger. Vårt mål er å tilby et evidensbasert klinisk protokoll til fordel for både tannleger og pasienter.


Ta kontakt med oss!

Vi kjenner til alle tannlegepraksiser i Norge og vet verdien av din praksis. Vi ønsker å komme i kontakt med deg og fortelle deg mer om dine muligheter i Colosseum Tannlege.

Vår M&A ansvarlig