Studentrabatt hos tannlege for deg som er under 34 år

Den årlige tannsjekken hos tannlege eller tannpleier er lett å glemme når man er student. Kanskje bor du på et nytt sted og har ikke fått deg tannlege på studiestedet. Vi i Colosseum Tannlege vet hvordan det er å være student som må balansere studielån og studier. For at du ikke skal ende opp med større utgifter så er det viktig det er at du går jevnlig til tannlegen. Derfor har vi laget en studentpris for deg som er student (under 34 år).

Det anbefales at man får undersøkt tenner og munnhule hos tannlege eller tannpleier regelmessig. Hvor ofte varierer fra person til person, men for de fleste vil en gang per år være tilstrekkelig.

Vår studentrabatt gjelder for deg som har gyldig studentkort, dvs du må ha stempel for inneværende studiesemester. og er under 34 år. Studentrabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder KUN på Tannsjekken. Tilbudet gjelder ved mange av våre klinikker. Sjekk gjerne vår nettbestillingsløsning om det gjelder klinikken i ditt nærområde. Tannsjekken Student må bestilles på nettbestillingen.

En tannsjekk er en helsesjekk av tenner, munn og tannkjøtt. Denne sjekken utfører man for å forebygge tannproblemer og den avdekker skader som for eksempel hull i tennene og sykdommer som har behov for behandling.  

Studentrabatten finner du enkelt som et av valgene i vår nettbestillingsløsning. Studentrabatten finner du på flere av våre klinikker som er knyttet til studiesteder. Du kan bestille din neste Tannsjekk her

I tillegg til den årlige tannsjekken er det lurt å følge opp med bruk av tanntråd én gang daglig og pusse tennene to ganger om dagen. Det ingen som ikke setter pris på god munnhygiene! 

Tips til en bedre munnhelse

Puss tennene i minst 2 minutter, både morgen og kveld. Jevnlig tannpuss er helt avgjørende for å opprettholde en frisk munn og karies-frie tenner.

Hold tannbørsten som en penn. På den måten blir ikke trykket for hardt. Pusser du tennene for hardt kan det skade både tenner og tannkjøtt. Et mykt børstehode kan også være lurt.

Begynn i et hjørne, eller sted du ofte glemmer, og jobb deg rundt derfra. Pass på at du husker alle flater.

Puss tunga. Etter en lang natt eller dag er også den full av bakterier.

Bruk tanntråd. For å komme til mellom tennene må tanntråd brukes. Den har best effekt om den brukes før tannpuss.

Ikke skyll munnen med vann etter tannpuss. Da skyller du nemlig vekk fluoren som er viktig for å unngå hull. Avslutt heller tannpleierutinen med munnskyllevann.

Kjenn etter med tunga etter tannpuss. Rene tenner føles glatte som glass.