Colosseum Tannlege har klinikker flere steder i Bergen, både i Wallendahlbygget i sentrum, på Landås og Straume/Sotra.

All type tannbehandling

Du kan få hjelp med all type tannbehandling hos våre tannleger. Alt fra allmenn tannbehandling som tannstein, hull i tennene og rotfylling til estetiske behandlinger som tannbleking, skallfasetter og tannproteser.

Du kan også få hjelp til mer komplekse behandlinger som søvnapne, periodontitt og trekking av visdomstenner. Våre spesialister hjelper deg også med tannregulering og tannkirurgi.

Merete er en av våre tannleger som jobber tett med de som har tannlegeskrekk.

Har du behov for ny fast tannlege i Bergen?

Alle våre tannklinikker i Bergen har dyktige tannleger og andre behandlere som hver dag gjør sitt ytterste for at du skal bli fornøyd. Klinikkene er sentralt plassert flere steder i Bergen. Du finner oss i Bergen sentrum, på Landås og på Straume/Sotra. Colosseum Tannlege er et trygt valg som din faste tannlege.

Åpningstidene varierer og flere holder åpent på kveldstid.
Du bestiller time enkelt på colosseumtannlege.no

Har du behov for tannbehandling?
Bestill time i dag!
Vennlig tannpleier og tannleger

Er du redd for å gå til tannlegen?

For oss er det viktig at du får en god opplevelse hos våre tannleger for at du skal opprettholde god tannhelse. Vi har eksperter i tannlegeskrekk som hver dag møter pasienter som har det på samme måte som deg.

Vi ønsker å hjelpe deg med å overvinne frykten din slik at du ikke trenger å bekymre deg for tannlegetimer.

Det første vi anbefaler deg å gjøre er å kontakte oss og snakke med oss - så vi kan forstå dine behov før du kommer til behandling.

Du er viktig for oss!

Akutt behov for tannlege i Bergen?

Dersom du har behov for akutt tannbehandling i Bergen, gjør vi vårt ytterste for å tilby deg time samme dag. Vi anbefaler at du ringer slik at vi kan finne en time til deg så raskt som mulig. Eller sjekk ut nettbestillingen på den enkelte klinikk.

Våre tannklinikker i Bergen og omegn:

Pasient får satt på tannregulering.

Tannregulering Bergen

Tannregulering er med på å gjøre tannstillingen penere, ved og for eksempel unngå at tenner vokser skjevt, men den sørger også for at tannstillingen fungerer optimalt.

Vi tilbyr tannregulering for barn, ungdom og voksne. Du kan velge mellom tradisjonell tannregulering, kjeramisk tannregulering og usynlig tannregulering.

I Bergen kan du få hjelp til tannregulering hos Colosseum Tannlege Bergen.

Resepsjonsområdet på SpesDent

Spesialistklinikk Bergen

Har du behov for mer kompleks tannbehandling?

Vi har spesialister innen oral kirurgi, oral medisin, oral protetikk, periodonti (tannkjøttbetennelse), endodonti (rotfylling) og radiologi.

I Bergen finner du våre spesialister ved Colosseum Tannlege Bergen.

Har du behov for tannbehandling?
Bestill time i dag!