Hils på Anniken Lærum vår regionleder for Midt-Nord

Anniken Lærum

Hvordan havnet du i Colosseum Tannlege?

Jeg er opprinnelig hudpleier, deretter gikk veien videre hvor jeg jobbet en periode i inkassobransjen, tilfeldighetene ville det slik at jeg skulle bli tannlegeassistent hos Tannhelseklinikken, som idag er Colosseum Tannlege. Der startet reisen min.

På spørsmål om hvorfor hun har blitt så lenge i Colosseum Tannlege svarer Anniken: Jeg startet i 1989 så det har faktisk blitt 34 år i Colosseum Tannlege. Jeg vil si at tilliten jeg har fått gjennom ulike stillinger og utfordringer er grunnen til at jeg er her idag. Det har vært en fantastisk gøy og lærerik reise.

Hvilke roller har du hatt i disse årene?

Ja nå må jeg tenke meg om, det er ikke få. Jeg har vært alt fra assistent, resepsjonist, selger for bedriftsavtaler, markedsansvarlig for Colosseum i Skandinavia, klinikkleder for 8 ulike klinikker på Østlandet og nå regionleder Midt-Nord. Min erfaring er at hvis man vil, kan man komme langt med riktig innstilling og lyst til å utfordre deg selv.

Hva er den største forskjellen fra du begynte til nå?

Da vil jeg si profesjonalisering og drift av tannhelse. Samtidig må jeg poengtere at vi har klart å holde fokus på kjernevirksomheten vår som er tannbehandling og det er viktig.

Har tannlegebransjen forandret seg mye siden du begynte?

I alle høyeste grad, fra å tilby våre tjenester på tannlegens prinsipper har bransjen utviklet seg i en retning hvor vi tilbyr våre pasienter høy kvalitet og den service de fortjener. I dag jobber vi kontinuerlig med utvikling, kursing og kvalitetssikring av våre ansatte og behandlere samt oppdatering av utstyr og nyutvikling innen tannhelse behandling.

Når har du det gøy på jobb?

Når jeg blir utfordret og kommer ut av komfortsonen! Når jeg blir gitt tillit og kan utvikle meg.

Vi er glad for å ha deg med på laget Anniken 💛