Nær 400 gikk for Kreftforeningen

Tirsdag 14. mai fylte nær 400 personer trappene opp Aksla i Ålesund sammen med vår lagkaptein Dag Otto Lauritzen og oss i Colosseum Tannlege. Alle gikk vi for en god sak, nemlig Kreftforeningen. Kreft berører oss alle, 1 av 3 får kreft. Men takket være blant annet den jobben Kreftforeningen gjør overlever 3 av 4 kreft.

Det møtte folk fra den lokale Parkinson foreningen, idrettslag, Ålesund Bokseklubb, og vi fikk med oss pasienter og kreftrammede. Det ble mange sterke møter. Det møtte også mange kollegaer fra Colosseum Tannlege.

Det er med glede og stolthet vi kunne overrekke en sjekk på 100 000 kroner til Kreftforeningen. Petter Spolén fra kreftforeningen mottok sjekken på toppen av Aksla i strålende sol. Sammen kan vi gjøre en forskjell 💕

Utgangspunktet for arrangementet er Bike4Good som er et initiativ fra Colosseum Dental Group. Bike4Good har som formål å skape tilhørighet og stolthet blant kollegaer og sette fokus på aktivitet i hverdagen.

Aktivitet har helsebringende effekter. Det å ta gode valg for seg selv har stor betydning for helsen vår. Vår lagkaptein Dag Otto motiverer oss til akkurat det.

Vi skal samle 1 million km sammen innen september. De tre landene som samler mest km per ansatt får 200 000 euro til å gi til et veldedig formål. De ansatte i Colosseum Tannlege har stemt frem kreftforeningen. Norge leder foran 10 land. Men i dag donerte vi 100 000 ekstra takket være alle som deltok på vårt arrangement.

Tusen takk til alle som deltok. Takk til våre leverandører som kastet seg rundt og hjalp med å få alt klappet og klart. Og takk til alle i Colosseum Tannlege som var med og bidro til å gjennomføre dette arrangementet. Fantastisk å jobbet.

Sammen kan vi gjøre en forskjell💕

Les også artikkel i Sunnmørsposten her.

Bilder av mennesker som går opp trappene til Aksla.
Stemningsbilder fra turen opp Aksla.

Aktuelle artikler