Utvider spesialisttjenestene hos Colosseum Tannlege i Skien

Tannlege Eva-Sawicki-Vladimirov

Tilgangen på spesialister innen tannhelse i Skien og Grenlandsområdet er begrenset. Colosseum Tannlege samler nå derfor ressursene i en egen spesialistklinikk, og utvider dermed spesialisttjenestene i Skien. Vi kan nå tilby flere spesialistfelt på dagtid.

Oralkirurg blir en del av Colosseum tannlege på fulltid


I tillegg til de eksisterende spesialistene på den nye klinikken blir også nyansettelsen oralkirurg Eva Sawicki-Vladimirov en del av Colosseum Tannleges spesialistteam. Tilbudet på spesialisttjenester utvides.

- Det var en dyktig kollega oralkirurg som spurte meg en dag om jeg har lyst å bli med i teamet på Spesialistklinikken hos Colosseum Tannlege i Skien. Jeg begynte å jobbe først en kveld i uken og fra oktober skal jeg utvide min praksis til dagstid, Sier Eva.

-Det å jobbe i et tverrfaglig team av spesialister og tilgangen på avansert røntgen som 3D-bilder gir meg bedre røntgendiagnostikk og behandlingsplanlegging. Dette gir meg et ekstra lag av sikkerhet i min praksis som oralkirurg, sier Eva.

-Som spesialist i oral medisin og oral kirurgi utfører jeg en rekke behandlinger knyttet til munnhelse og munn- og kjevekirurgi. De vanligste behandlingene inkluderer fjerning av visdomstenner og retinerte tenner, implantatkirurgi samt benoppbygging, endodontisk kirurgi eller såkalt rotspissamputasjoner, fjerning av cyster og godartet svulst, biopsier, behandling av slimhinneplager, virus og bakterieinfeksjoner og smertetilstander. Jeg tar også imot henvisninger for behandling av barn som kirurgisk fjerning av overtallige tenner, autotransplantasjon, blottlegging av retinerte tenner samt feste av kjeveortopedisk drag og klipping av tunge-/leppebånd, forteller Oralkirurg Eva Sawicki-Vladimirov.

Natur og kjærlighet lokket
spesialisten til Skien


-Det var først og fremst kjærlighet som gjorde at jeg flyttet til Grenland. Siden jeg er et friluftsmenneske forelsket jeg meg fort i denne flotte naturen ved kysten av Telemark med sine fjorder, skoger og fjell, sier Eva, som stortrives i Skien.  

2 kirurger opererer
Colosseum Tannlege Skien Spesialistklinikk kan tilby et tverrfaglig team av spesialister og tilgangen på avansert røntgen som 3D-bilder gir meg bedre røntgendiagnostikk og behandlingsplanlegging.

Klinikk med en bred sammensetning

Colosseum Tannlege har tre klinikker i Skien. I tillegg til behandling hos allmenntannlege tilbyr Colosseum spesialisttannhelsetjeneste innom alle fagfelt. Eva Sawicki-Vladimirov  jobber på klinikken i Telemarksgata, som er en klinikk med spesialistbehandlinger.  Klinikken jobber også tett med Colosseum Tannleges klinikk i Kverndalsgata der man finner et bredt behandlingstilbud fra allmennbehandling til kirurgi, protetikk, tannkjøttsykdommer og rotfyllinger.