Hvordan velge tannklinikk

Kvinne i behandlingsstol hos tannlege

Når du skal finne en ny tannklinikk, har du mange å velge mellom. Hos Colosseum Tannlege har vi over 70 klinikker i hele landet. Dette kan gjøre det vanskelig å finne ut hvilken klinikk som er rett for deg.

Hva slags behov har du?

Det første du bør se på er hva slags type behandling du trenger hos klinikken. Trenger du behandling for et spesifikt problem, som for eksempel tannkjøttbetennelse, kan det være greit å finne en klinikk med en spesialist innen periodonti.

Har du ikke behov for spesialist eller kjente problemer, trenger du bare å finne en klinikk med tannlege og tannpleier.

Hvilken tannklinikk bør du velge?

Med over 70 klinikker å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvilken som er best for deg. Ta en kikk på klinikkene våre i området ditt, se på behandlingene de tilbyr og åpningstidene.

Om du bare har mulighet til å dra til tannlegen på spesifikke dager eller tider, kan det være lurt å sjekke at klinikken er åpen når det passer best for deg.

Klikk gjerne inn på klinikkens side for å lese mer om klinikken og behandlere som jobber der. Klikker du på bildet til behandleren, vil du kunne se erfaringen deres, behandlingene de kan utføre, og hvilke kurs de har tatt.

Bestill time hos din nye tannklinikk

På nettsiden vår kan du enkelt trykke på "Bestill Time" for å bruke vårt timebestillingssystem. Da vil du kunne velge klinikken du ønsker å gå til og hva slags behandling du har behov for. Behandlingen står med en liten beskrivelse og pris, slik at du vet hva du kan før, under og etter behandlingen.

Er du fremdeles usikker på hvilken behandling du skal ha, kan du ringe til klinikken og bestille gjennom telefon. En av våre resepsjonister vil hjelpe deg med å finne en time som passer deg og dine behov.