Dame med et stort smil

Tannregulering for voksne

Nå trenger du ikke lenger kvie deg for å ha tannregulering i voksen alder. Nå er nemlig regulering for voksne nesten usynlig og det finnes mange gode muligheter.  

Det kunne faktisk ikke vært enklere og smartere å få tannregulering som voksen enn akkurat nå. Nå har man to alternativer for regulering, enten en gjennomsiktig, avtagbar skinne, eller regulering som festes bak tennene.  

Den første varianten av tannregulering for voksne er Invisalign, altså gjennomsiktig tannregulering. Den består av en eller to skinner som skal brukes 22 timer om dagen. Skinnen er avtagbar og tas av ved inntak av mat og når man pusser tenner. Denne typen regulering er den mest hygieniske på markedet. Les mer om usynlig tannregulering her

Alternativ to er en tannregulering som festes på baksiden av tennene. Denne typen er den minst synlige reguleringen og den gir raskt resultater. De aller fleste tannstillinger kan rettes opp med tannregulering på baksiden av tennene.  

Incognito er et system hvor en tannteknikker tilvirker små gullflater tilpasset hver enkelt tann. Disse limes på baksiden av tennene og kobles sammen med tannreguleringsbøyler.

Tannlegen vil vurdere hvordan akkurat ditt tilfelle burde behandles.  
Etter første konsultasjon mottar du informasjon om pris og behandlingstid.  Behandlingstiden kan variere fra 6 måneder til opptil 2 år.

Incognito tannregulering er spesiallaget til hver tann og er små gullflater som monteres på baksiden av tennene.
Incognito tannregulering er spesiallaget til hver tann og er små gullflater som monteres på baksiden av tennene.
Kjeveortoped Morten Gahre Fjeld
Morten Gahre FjeldKjeveortoped
-Incognito tannregulering monteres på baksiden av tennene dine. Dette er vårt minst synlige alternativ, og reguleringen er svært presis, tilpasset dine tenner. Systemet vi bruker er fremstilt i Tyskland, og har fått den prestisjetunge "Rote Punkt-" designprisen.

De vanligste årsakene til å få tannregulering som voksen er de samme som med barn, for eksempel overbitt, underbitt, plassmangel eller manglende tenner.  I tillegg er det estetiske aspektet; at man ønsker rettere tenner.

Etter første konsultasjon mottar du informasjon om pris og behandlingstid. 

Voksne kan også på Helfo refusjon på tannregulering, ved at følgende krav oppfylles:
-Bittfeil er så alvorlig at det kreves både tannregulering og kjevekirurgi.
-Medfødt tannmangel, man bruker tannregulering til å lukke mellomrom mellom tennene.
-Rehabilitering av bitt grunnet periodontal sykdom (tannkjøttsykdom).

Ønsker du å bestille en konsultasjonstime?
Bestill time

Våre behandlere