Tannsmykke på en tann

Tannsmykke

Tannsmykke er for deg som ønsker et ekstra glitrende smil. Pynt opp dine tenner med en liten diamant eller et gullsmykke. Disse glitrende stenene som festes på tennene fremhever ditt smil, og har blitt en populær måte å pynte seg på. Tidligere benyttet man plast, men nå brukes krystaller, diamanter, og gull. Utvalget innen tannsmykker er stort, og smykkene er i ekte gull, sølv, krystall eller en kombinasjon av disse. Tannsmykke er en estetisk tannbehandling som;

  • Etterlater ingen skade på tennene
  • Festes på en av tennene med spesial-lim
  • Kan fjernes uten at det setter spor

Tannsmykker er ikke skadelig for tennene, når det utføres hos en tannlege. Det benyttes en form for lim, der tannlegen limer smykken på tannen. Dette kan enkelt fjernes igjen. Smykket er altså ikke permanent, og kan enkelt fjernes igjen hos tannlegen når man selv ønsker det, uten spor. Prosessen er ikke smertefull i det hele tatt. 

Behandlingen starter med at tannen pusses godt hos tannlegen, før det legges på fyllingsmateriale, altså et slags lim. Deretter limes smykket på og herdes med UV-lampe. Tannsmykken ligger på utsiden av tannen, og da kan man pusse tennene som normalt. 

Hos våre tannleger kan du være trygg på at dine tenner ikke får noen skader av denne estetiske tannbehandlingen – også når du ved en senere anledning ønsker å fjerne tannsmykket. Våre tannleger vil skånsomt fjerne smykket.
Bestill time til Tannsjekken for å få mer informasjon om tannsmykke og samtidig få en sjekk av tennene.

Tannsmykket har 3 måneders garanti. Normalt skal det sitte på i flere år. Skulle du likevel være så uheldig at smykket faller av innen 3 måneder, setter vi på nytt gratis for deg.

Det er viktig at et tannsmykke settes på hos autorisert personell med riktig utstyr og kompetanse, så er du sikker på at du ikke skader dine tenner. Dette har våre tannleger og tannpleiere. Våre tannleger og tannpleiere bruker ikke syre og bruker kun lim som er ment for å ha i munnen. Det er viktig at smykket limes riktig på for å forhindre hull i tannen.

Det er viktig at du opprettholder en god tannhelse og munnhygiene med tannsmykke på tannen. Tannlege eller tannpleier vil gi deg råd og tips ved påsetting av smykket.

Våre behandlere

Ønsker du å bestille konsultasjon til tannsmykke?
Bestill time i dag!