Nærbilde av smildende dame

Tannfylling

En tannfylling reparerer enkelt skader som hakk eller hull i tennene og er laget av slitesterke materialer som varer lenge og som glir naturlig inn med resten av tennene 

Tannfyllinger jevner ut hakk i tennene, bygger opp slitte eller nedslipte tenner og kan brukes for å forminske uønskede mellomrom mellom tennene.

Vi kan også bytte ut de tidligere fyllingene, som blant annet amalgamfyllinger, som var de vanligste fyllingene før i tiden, med ny fylling. I dag tilpasses fyllingene eksakt til fargen du har på tennene fra før og gir et jevnt resultat.  

Det positive med tannfyllinger er at etter hvert som de kan bli misfarget kan de enkelt poleres rene til sin naturlige farge hos tannlege eller tannpleier og trenger dermed ikke og byttes.

Bestill time her.

 

 

FAQ 

Hva er en tannfylling? 

En tannfylling reparerer skader eller hull i tennene. En tannfylling er laget av slitesterkt materiale og skal holde lenge.  

Hvorfor fyllingsterapi? 

En tannfylling jevner ut hakk, bygger opp slitte eller nedslipte tenner og kan brukes for å forminske mellomrom mellom tennene. Noen ganger repareres rotfylte tenner også med fyllinger, men som regel benyttes en tannkrone.

Kan man erstatte amalgamfylling og gamle fyllinger? 

Ja, de kan byttes ut med en mer moderne fylling.

Ta kontakt med oss for timebestilling her.