Tannpleier Hilde hjelper deg med tannrens

Tannrens

Jevnlig tannrens og tannpleie forebygger hull og dårlig munnhygiene og bidrar til en sunn munn hele livet. Hos oss er våre tannpleiere eksperter på feltet!

Ja, tennene våre fortjener også en spabehandling!

Drikker du mye kaffe eller te? Da burde du sjekke ut denne muligheten..

I tillegg til den årlige undersøkelsen av dine tenner og tannhelse, er det smart for å forebygge hull, sørge for at tennene beholder sin naturlige hvitfarge og holder tannkjøttet friskt, å bestille en time for rens av tennene også én gang i året. Husk – man har tennene sine hele livet.

En rens av tennene er en jevnlig rens som sørger for å forebygge hull, at tennene dine beholder sin naturlige hvitfarge og at tannkjøttet holder seg friskt. I tillegg til at ved en rens kan tannpleier fjerne tannstein og oppdage eventuelle påbegynte munn- eller tannskader på et tidlig stadium.

Ved en tannrens gjør tannpleieren en profesjonell og grundig tannrens av hver eneste tann. Tannrensen er en skånsom fjerning av belegg og misfarging med profesjonell pussepasta eller AirFlow.

Drikker du mye kaffe eller te? Da er en tannrens perfekt for deg som ønsker å fjerne misfarging. Ved å ta en tannrens fører det til at tennene dine kan være flere nyanser hvitere etter en profesjonell rens. Man skal ikke undervurdere en sunn og god munnhygiene!

Airflow er en rensende behandling som ved hjelp av luft, vann og salt, som fjerner flekker og misfarging på overflaten. Det blir lett sammenlignet med høytrykkspyling.

Den daglige tannpussen kommer ikke til mellom alle tennene eller så pusser man ikke godt nok. Dette kan føre til irritasjon, tannstein og dårlig ånde. Med en tannrens kan du føle at tennene og munnhulen er ekstra ren. Den perfekte spa-følelsen!

Våre behandlere

Ønsker du å bestille tannrens?
Bestill time i dag!