Bli kjent med oss

Lena M. Nylend Tofeldt

Spesialist i Kjeveortopedi
Kjeveortoped Lena Nylen Tofeldt

Lena M. Nylend Tofeldt var utdannet tannlege i 1986 og er spesialist i kjeveortopedi, i tillegg er hun utdannet spesialist innen tannstilling og bitt. Lena har jobbet som kjeveortoped i Norge siden 2007, og i Colosseum Fredrikstad siden 2015.

Lena behandler barn og voksne med avtagbar og fast regulering. Hun er sertifisert og behandler med incognito – som er regulering på baksiden av tennene.

Bakgrunn:
Før Lena startet sitt arbeid i Norge, var hun klinikksjef for 2 spesialist-klinikker og veileder for tannleger under spesialist-utdannelse. Hun har jobbet på spesialist-klinikk for barn med spesielle behov og sykdommer, og da først og fremst for barn med tannlegefobi. Det har vært ekstra viktig for Lena å få jobbe med barn helt siden hun var nyutdannet.

Lena samarbeider med TAKO senter og spesialister ved det Odontologiske Fakultetet i Oslo når det gjelder barn og voksne med spesielle behov og anomalier som trenger spesialistbehandling som f.eks kirurugi. TAKO er nasjonalt kompetansesenter for oral helse ved sjeldne diagnoser.

Lena blir ofte anbefalt som kjeveortoped fra tidligere pasienter og deres familier.

Behandleren kan hjelpe deg med: