Tannregulering til barn og ungdom

Colosseum Tannlege Jessheim Storsenter Tannregulering

På Jessheim Storsenter gammel del finner du Colosseum Jessheim Storsenter Tannregulering, (tidligere Dag Kjellands Tannklinikk) Her får du hjelp til tannregulering slik at du får korrigert bitt og skjeve tenner. Både barn og voksne kan få tannregulering hos oss.

Klinikken ligger få minutters gange fra jernbanestasjonen (450 meter). Nærmeste bussholdeplass er i Jessheimkrysset og Veiberggata. Det er også svært gode parkeringsmuligheter ( 2 timer gratis).

Klinikken ligger i 2. etasje på Jessheim Storsenter og har inngang mellom Føhn frisørsalong og Upstairs. Det er heis tilgjengelig.

Telefontid: Mandag – fredag 08:15 – 15:30.

Velkommen!

Bestill time
Storgata 12, Jessheim, Norge
jessheimstorsentertannregulering@colosseum.no
63983910
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Klinikken ble etablert i 2008 av Dag Kjelland med klinikknavn Dag Kjellands Tannklinikk. Klinikken ble en del av Colosseum Tannlege i 2022. Ved klinikken får du hjelp av våre dyktige og erfarne kjeveortopeder og det hyggelige teamet rundt disse.

Alle gjør sitt ytterste for at du skal ha et komfortabelt opphold på klinikken, og jobber for at du skal få et smil du kan være stolt av resten av livet.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn en Google-anmeldelse

Tannregulering på Jessheim

Ved vår klinikk kan både barn, unge og voksne få hjelp til tannregulering, slik at bitt og skjeve tenner korrigeres og blir rette. Vi hjelper deg med alle typer tannregulering.

Vi jobber etter behandlingsmetoder som innebærer å vurdere om tannreguleringen kan utføres uten trekking av tenner. I enkelte tilfeller kan trekking av en tann føre til en kortere og enklere behandling. Sammen med pasient og foresatte legger vi opp til et behandlingsløp, ut fra faglige og menneskelige forhold som alle kan bli fornøyd med. Behandlingsopplegget avtales med pasient og foresatte ved første konsultasjon.

Tradisjonell regulering

Vi bruker Ormco som leverandør av utstyr til regulering. Tannreguleringen er på utsiden av tennene med fast apparat. Det vil si at vi fester (brackets) som limes på tennene. Mellom festene settes det inn en streng/bue som overfører krefter til tennene slik at de beveger seg. I begynnelsen av behandlingen er strengene tynne og blir erstattet av tykkere strenger utover i behandlingen. Det er denne innsettingen av streng/bue som forbindes med ”stramming”. Vi kaller det en kontroll.

Usynlig tannregulering

De senere årene har usynlig tannregulering enten med reguleringsskinner med for eksempel Invisalign eller fast regulering på baksiden (Incognito) blitt et populært alternativ til tradisjonell regulering. Et diskrè alternativ for barn og voksne.

Tenåringsjente med tannreguleringsskinne
Jente med Invisalign tannreguleringsskinne

Økonomi

Barn og unge under 20 år får vanligvis dekket deler av kostnadene til tannregulering av det offentlige. Før behandlingen starter oppgir vi egenandelen pasienten må betale.

Egenandelen vil variere avhengig av behandlingsbehov og gruppeinndeling ifølge HELFO/NAV. Denne egenandelen fordeler vi utover behandlingstiden. Det vil si at vi ofte deler egenandelen i 12 avdrag. Resten av totalkostnaden for behandlingen dekkes av HELFO/NAV direkte til oss.

Allmenntannlege Jessheim

Har du behov for en vanlig tannlegetime? Vår klinikk Colosseum Tannlege Jessheim i Ringvegen 23 hjelper deg med de fleste vanlige tannbehandlinger. Ta direkte kontakt med klinikken.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Jessheim Storsenter Tannregulering møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time