Ansatte og behandlere ved Strømmen Tannregulering

Colosseum Tannlege Strømmen Tannregulering

Sentralt i Strømmen finner du Colosseum Tannlege Strømmen Tannregulering, tidligere Orthobond. Vi hjelper både barn og voksne med tannregulering i Strømmen og nærområdet. Vår dyktige kjeveortoped hjelper til med å rette opp tenner som står feil i forhold til hverandre, slik som overbitt, underbitt, mellomrom mellom tenner og andre feilstillinger.

Husk å ta med skriftlig henvisning fra offentlig tannklinikk på første konsultasjon.

Du finner oss vegg i vegg med Colosseum Tannlege Strømmen Stjernesund. Klinikken ligger i 2. etasje i Strømsveien 48. Vi har dessverre ikke heis.

Det er gateparkering i nærheten av bygget. Du kan også parkere på Strømmen storsenter. Togstasjonen på Strømmen ligger fem minutters gange fra klinikken. Flere busser stanser rett utenfor klinikken (busstopp Stasjonsveien) og har svært hyppige avganger.

Velkommen!

Bestill time
Strømsveien 48, 2010 Strømmen, Norge
strommen@colosseum.no
63810600
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...
Bildet viser venterommet på Colosseum Tannlege Strømmen Tannregulering.
Over ser du venterom til Strømmen Tannregulering. Velkommen!

Om klinikken

Colosseum Tannlege Strømmen Tannregulering er en kjeveortopedisk klinikk som ble startet opp i 2013. Den gang var klinikken en del av SpesDent i Oslo og het SpesDent Romerike. Klinikken er best kjent som Orthobond i senere tid, før den ble del av Colosseum Tannlege i 2022.

På vår klinikk på Strømmen møter du vår kompetente og erfarne kjeveortoped Marianne Jentoft Stuge. Hun har jobbet som kjeveortoped i området siden år 2000 og er opptatt av kvalitet og trygghet for pasienten. Hun hjelper både barn, ungdom og voksne med klassisk tannregulering med klosser og strenger i tillegg til usynlig tannregulering.

Du møter også Sara Bergstrand, Spesialist i Oral kirurgi og oral medisin. Hun hjelper deg med behandling av visdomstenner, tannkirurgi og tannimplantater. Hun hjelper også barn og unge med usynlig tannregulering.

Føl deg trygg hos oss

Våre dyktige behandlere og tannhelsesekretærer har lang erfaring og høy kompetanse. De jobber hver dag for at du som pasient skal få en god opplevelse hos oss. Vårt mål er effektiv og god behandling og å yte god service.

Henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten

Folketrygden innvilger HELFO refusjon dersom ditt barn/ungdom har fått henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten. Henvisningen gjelder i 24 måneder og hvis det er behov for en ny vurdering av behandlingsbehovet, må man skaffe ny henvisning. Hvis ikke pasienten er myndig må foreldre/foresatt møte sammen med barnet ved første time hos kjeveortopoden.

Husk å ta med skriftlig henvisning fra offentlig tannklinikk på første konsultasjon.

Behov for allmenntannlege på Strømmen?

Vegg i vegg med Strømmen tannregulering finner du vår tannklinikk, Colosseum Tannlege Strømmen Stjernesund. De hjelper deg med de fleste type tannbehandlinger. Ta direkte kontakt med klinikken om du trenger en vanlig tannlegetime.

På Strømmen tannregulering møter du