Ansatte og behandlere ved Strømmen Tannregulering

Colosseum Tannlege Strømmen Tannregulering

Colosseum Tannlege Strømmen Tannregulering, tidligere Orthobond, er en kjeveortopedisk klinikk som tilbyr tannregulering for både barn og voksne. Vi har dyktige kjeveortopeder som hjelper til med å rette opp tenner som står feil i forhold til hverandre, slik som overbitt, underbitt, mellomrom mellom tenner og andre feilstillinger.

På vår klinikk på Strømmen møter du kompetente og erfarne kjeveortopeder som er opptatt av kvalitet og trygghet for pasienten.

Vi tilbyr klassisk tannregulering med klosser og strenger i tillegg til usynlig tannregulering.

Viktig med henvisning fra skoletannlegen
Folketrygden vil ikke innvilge trygderefusjon dersom det ikke foreligger en henvisning fra skoletannlegen. Henvisningen gjelder i 24 måneder fra henvisningsdato. I de tilfeller hvor det er behov for en ny vurdering av behandlingsbehovet, må det foreligge ny henvisning. Ved første konsultasjon må foreldre møte med barnet, dersom pasienten er under 18 år.
Den kjeveortopediske konsultasjonen blir utført av en av våre dyktige tannleger som er spesialist i kjeveortopedi. Husk å ta med skriftlig henvisning fra offentlig tannklinikk på første konsultasjon.

Bestill time
Strømsveien 48, 2010 Strømmen, Norge
strommen@colosseum.no
63810600
Mandag-Fredag 08:00-16:00

Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

På vår klinikk på Strømmen møter du