Tannregulering til barn og ungdom

Colosseum Tannlege Bodø Tannregulering

Sentralt i Bodø finner du Colosseum Tannlege Bodø Tannregulering. Dette er en kjeveortopedisk klinikk som hjelper både barn, ungdom og voksne med tannregulering. Ved klinikken møter du dyktige spesialister i kjeveortopedi som hjelper til med å rette opp tenner som står feil i forhold til hverandre. Slik som overbitt, underbitt, mellomrom mellom tenner og andre feilstillinger. Vi hjelper deg med klassisk tannregulering med klosser og strenger i tillegg til usynlig tannregulering.

Husk å ta med skriftlig henvisning fra offentlig tannklinikk på første konsultasjon.

Klinikken finner du i 2. etg i Merkurgården/storgata 1B. Den ligger ca 150 meter fra sentrumsterminalen hvor buss og båt har sitt stoppested. Kommer du med bil kan du enkelt parkere i garasjen under Merkurgården. Det er tilgang til heis for de som har behov. Heisen kan benyttes fra parkering i garasjen og opp til klinikken i 2. etg.

Velkommen.

Bestill time
Sjøgata 6, 8006 Bodø, Norge
bodotannregulering@colosseum.no
75524898
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Ventesone på Colosseum Tannlege Bodø Tannregulering

Colosseum Bodø Tannregulering, tidligere kjeveortoped Hilmar Jensen ble en del av Colosseum Tannlege i oktober 2018. På klinikken treffer du våre kompetente og erfarne kjeveortopeder, Kristoffer Evjen og Hilmar Jensen. Du treffer også fire tannhelsesekretærer/assistenter med lang erfaring innenfor kjeveortopedi.

Våre behandlere er opptatt av kvalitet og trygghet for pasientene. De strekker seg langt for å gi barn, ungdom og voksne en god pasientopplevelse.

Henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten

Det er viktig med henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten. Det innvilges ikke refusjon fra Folketrygden dersom det ikke foreligger en henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten. Henvisningen gjelder i 24 måneder fra henvisningsdato. I tilfeller der det er behov for en ny vurdering av behandlingsbehovet, må det foreligge ny henvisning. Er pasienten under 18 år må foreldre møte med barnet på første konsultasjon.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn en Google-anmeldelse

Har du behov for allmenntannlege i Bodø?

Har du behov for time hos en allmenntannlege? Ta kontakt med Colosseum Tannlege Ramsalt som ligger i Bodø sentrum, på Ramsalt. Der får du hjelp til de fleste vanlige tannbehandlinger.

Hos Colosseum Tannlege Bodø Tannregulering møter du

Ønsker du å bestille konsultasjonstime?
Bestill time