Tannlege ved Colosseum Tannlege Ramsalt

Colosseum Tannlege Bodø Ramsalt

I Bodø sentrum på Ramsalt finner du Colosseum Tannlege Bodø Ramsalt. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, rotfylling, tannregulering for voksne, søvnapne og implantatbehandling. Vi tilbyr studentrabatt ved fremvisning av gyldig studentbevis.

Klinikken ligger rett over Olivia Resturant, inngang vis a vis Baker Olsen. Den ligger ca 400 meter fra nærmeste bussholdeplass og 300 meter fra togstasjonen. Kommer du med bil er det enkelt å parkere i f.eks torggarasjen eller på anviste plasser i nærheten. Klinikken ligger i 2. etasje. Det er heis tilgjengelig for deg som er bevegelseshemmet eller har med deg barnevogn. Pling på ringeklokken og vi åpner for deg.

Velkommen til oss.

Bestill time
Sjøgata 31, 8006 Bodø, Norge
ramsalt@colosseum.no
75506440
Mandag07:30 - 17:00
Tirsdag07:30 - 17:30
Onsdag07:30 - 16:00
Torsdag07:30 - 16:00
Fredag07:30 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...
Venterommet på klinikken i Bodø på Ramsalt

Om tannklinikken i Bodø

Colosseum Tannlege Bodø Ramsalt åpnet i oktober 2020, en splitter ny klinikk i Bodø sentrum. Klinikken er en sammenslåing av tidligere Dronningen Tannklinikk, Tannlege Rune Normann og Tannlege Sandjord. Vi har nå 7 allmenntannleger, endodontist (spesialist i rotfylling) kirurg, tannpleier og 8 sekretærer som står klar til å hjelpe deg.

Her får du hjelp til de fleste typer tannbehandlinger som generelle undersøkelser, fyllinger, alle typer implantatprotetikk, kirurgiske inngrep, til behandling av tannkjøttsykdommer. Du kan også få hjelp til mer estetisk behandling som usynlig tannregulering (Invisalign, Inman aligner eller Clear Aligners), tannbleking og porselensfasader. Har du problematikk rundt snorking kan du få behandling med snorkeskinne.

Spesialist i Oral kirurgi og oral medisin

Oralkirurg Therese Thoresen jobber hos oss ukentlig. I tillegg til klinikkens pasienter ta vi imot henvisninger for behandlinger som kirurgisk tannfjerning, implantatbehandling, rotspissamputasjoner, biopsi, cystektomi, beinaugumentasjoner og andre kirurgiske problemstillinger. Hun kan benytte implantater både fra Straumann, Dentsply Astra og Nobel.

Spesialist i Endodonti

Endodontist, Johan Andreas Furebotten jobber også ved klinikken. Han utfører avanserte rotfyllingsbehandlinger og avansert røntgendiagnostikk med bruk av CBCT (3D-røntgen). Han behandler klinikkens pasienter, men tar også imot henvisninger fra andre behandlere i Bodø og distriktet.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn en Google-anmeldelser

Trygg tannbehandling

Hos oss står du som pasienten i fokus og vi strekker oss langt for å gi deg den beste pasientopplevelsen. Vår resepsjonist ønsker deg velkommen. I ventesonen kan du nyte en lun atmosfære med utsikt mot Landegofjellet mens du venter på timen din.

Flere av våre behandlere har kurs og god erfaring med pasienter som sliter med tannlegeskrekk. For oss er det viktig at det skapes et tillitsforhold mellom pasienten og tannhelseteamet. Vi bruker gjerne god tid for at pasienten skal føle seg trygg og ivaretatt under hele behandlingsforløpet.

Tannregulering i Bodø

Har du behov for hjelp med kjeveortopedisk behandling i Bodø? Ta kontakt med Colosseum Tannlege Bodø Tannregulering. De tilbyr de fleste former for tannregulering både for barn, ungdom og voksne.

Tannbehandling i Nordland

Colosseum Tannlege har tannklinikker over store deler av landet. I Nordland kan vi hjelpe deg her i Bodø, Fauske, Mo i Rana, Narvik og Rognan.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Bodø Ramsalt møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!