Kjeveortopeder ved Colosseum Tannlege Majorstuen tannregulering

Colosseum Tannlege Majorstuen tannregulering

Colosseum Tannlege Majorstuen er Norges største private tannklinikk, sentralt på Majorstuen. Våre erfarne tannreguleringstannleger utfører alle typer behandlinger. Vi hjelper både barn, ungdom og voksne med tannregulering.

For barn og ungdom er det viktig å ta meg skriftlig henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten på første konsultasjon. Den kjeveortopediske konsultasjonen blir utført av en av våre dyktige tannleger som er spesialist i kjeveortopedi.

Kjeveortopediklinikk ligger i 5. etasje i Colosseum Senter. Det er god offentlig kommunikasjon og parkeringsmuligheter på senteret. 450 meter fra klinikken ligger Majorstuen T-banestasjon og 300 meter fra senteret ligger nærmeste bussholdeplass.

Velkommen!

Bestill time
Sørkedalsveien 10d, 0369 Oslo, Norge
majorstuen@colosseum.no
23366700
Mandag08:00 - 20:00
Tirsdag08:00 - 20:00
Onsdag08:00 - 20:00
Torsdag08:00 - 20:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Kjeveortopediavdelingen er en del av Colosseum Tannlege Majorstuen som ble etablert på 90-tallet og begynte å tilby tannregulering i 1995. Hos oss kan du få hjelp av våre fire dyktige kjeveortopeder og teamet de har rundt seg.

Barn, ungdom og voksne behandlers med vanlig tannregulering eller "usynlig tannregulering" der tennene reguleres med en serie gjennomsiktige skinner.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn en Google-anmeldelse

Viktig med henvisning

Mange barn og ungdom vil få dekket deler av kostnaden ved tannregulering fra HELFO. Det er en forutsetning at det foreligger en henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten eller egen tannlege/ tannpleier.

Henvisningen gjelder i 24 måneder fra henvisningsdato. Ved første konsultasjon er det ønskelig at foresatte møter med barnet, dersom pasienten er under 18 år.

Usynlig tannregulering Oslo

Ønsker du å rette opp skjeve tenner? Eller har du behov for bedre bittfunksjon? Diskré tannregulering med en serie gjennomsiktige skinner kan være løsningen, eller evt. regulering på baksiden av tennene.

Usynlig tannregulering er til mindre sjenanse enn tradisjonell fast regulering. Mange unge og voksne velger derfor denne formen for tannregulering. Ønsker du å sjekke om dine tenner kan reguleres med usynlig tannregulering? Bestill en konsultasjonstime for voksne her.

Tradisjonell tannregulering Oslo

Er du usikker på om ditt barn trenger tannregulering? Tidspunkt for når man bør sette i gang med tannregulering avhenger av hvilken bittfeil barnet har. I noen tilfeller starter man i 7-8 års alder, hos andre venter man til alle de nye tennene er på plass. Spør tannlegen din der du går til kontroller neste gang du er der!

Å komme i gang med tannregulering på riktig tid er avgjørende for et god og stabilt behandlingsresultat.

Både voksne, barn og ungdom kan få hjelp til tradisjonell tannregulering hos oss, men husk henvisning for å kunne få støtte fra det offentlige. Les om henvisning ovenfor.

Ønsker du å bestille konsultasjonstime for ditt barn, sjekk vår nettbestilling for ledig time eller ring oss på telefon 23366700.

Akutthjelp tannregulering Oslo

Får du akutt behov for hjelp med din tannregulering så ring klinikken direkte. Trenger du hjelp utenom våre åpningstider? Sjekk denne filmen for akutthjelp for deg med tannregulering.

Velkommen til Colosseum Tannlege Majorstuen.

Hos Colosseum Tannlege Majorstuen Tannregulering møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!