Tannleger og kjeveortoped ved Colosseum Tannlege Majorstuen

Colosseum Tannlege Majorstuen

Colosseum Tannlege Majorstuen er Norges største private tannklinikk, sentralt på Majorstuen i Oslo. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, tannregulering for barn og voksne, snorke-/apnébehandling, tannbehandling i sedasjon og spesialisttjenester.

Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken ligger i Colosseum Senter i 5. etasje, inngang C. Det er god offentlig kommunikasjon og parkeringsmuligheter på senteret. 450 meter fra klinikken ligger Majorstuen t-bane stasjon og 300 meter fra senteret ligger nærmeste bussholdeplass. Skal du til reguleringstannlegen er det enklest å benytte inngang D.

Velkommen.

Bestill time
Sørkedalsveien 10C, 0369 Oslo, Norge
majorstuen@colosseum.no
23 36 67 00
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 12:00
Onsdag08:00 - 12:00
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om tannklinikken på Majorstuen

Vi startet opp Colosseum Tannlege Majorstuen i 1993. Siden den gang har vi vokst oss store med hele 31 behandlingsrom og stor kapasitet. Klinikken har lyse og moderne lokaler og det er mange tannleger, spesialister, tannpleiere og andre ansatte som kan hjelpe.

Her hos oss får du hjelp til alle typer tannbehandling, fra den årlige undersøkelsen, ordinær tannbehandling og estetisk behandling. Vi har også en spesialistavdeling med oralkirurg, periodontist og protetiker. De hjelper deg med alle typer kirurgiske inngrep. Behandling av tannkjøttsykdommer. Estetisk og rekonstruktiv tannbehandling samt kjeveleddsproblematikk. For barn, ungdom eller voksne som har behov for tannregulering har vi en egen avdeling for dette. Der kan du få hjelp til vanlig tannregulering eller «usynlig tannregulering» der tennene reguleres med en serie gjennomsiktige skinner.

Trygg tannbehandling

Vi er en stor klinikk med bred erfaring og kompetanse på alle områder. Vi lover å gjøre vårt aller beste for å gi deg en trygg og god opplevelse hos oss. Har du problemer med å gå til tannlegen og lider av tannlegeskrekk? Da har du mulighet til å få behandling i sedasjon med anestesilege tilstede. Snakk med oss så finner vi en løsning.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Skriv en Google-anmeldelse

Ledelsen ved Colosseum Tannlege Majorstuen.

Ledelsen ved klinikken på Majorstuen

Kari H. Allergodt, Stine Horndalen, Harald Eggen Linnebo og Yulia Girshovich utgjør ledelsen ved vår klinikk på Majorstuen. Harald Eggen Linnebo er fagleder ved klinikken. Kari H. Allergodt er klinikkleder, Stine Horndalen er Teamleder og Yulia Girshovich er klinikk-koordinator.

Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med en av oss vedrørende spørsmål om klinikken eller rundt det faglige.

Velkommen til oss!

Student?

Vi tilbyr studenter en studentpris på årlig undersøkelse. Undersøkelsen inneholder 2 røntgenbilder og rens. Sjekk vår nettbestilling for gjeldende pris og ledig time. Andre ordinære behandlinger får du 10 % rabatt på.

Sliter du med tannlegeskrekk?

Hos Colosseum Tannlege Majorstuen får du god og omsorgsfull behandling, i et lunt og «hjemmekoselig» miljø. Våre behandlere har lang erfaring med den som opplever frykt i forbindelse med tannlegebehandling.

Vi legger mye fokus på den ærlige og gode relasjonen mellom tannlege og pasient. Vi har eksperter på fagfeltet som møter pasienter som føler det akkurat sånn som deg hver eneste dag. Med høy kompetanse på dette feltet er det viktig for oss å ta imot deg med varme og forståelse. Vi ønsker å hjelpe deg med å overvinne frykten, slik at du ikke lenger skal grue deg til tannlegetimen.

Det første vi vil råde deg til er å kontakte oss og snakke med oss, fordi vi bryr oss om deg og vi setter deg og dine behov først. Ditt aller første møte med oss, kan være en uformell prat med tannlegen om din situasjon og en visning av pasientrommet, eller kanskje et møte utenfor våre lokaler bare for et ansikt på oss og stedet? Hos oss er du viktig!

Kjeveortopedi avdeling

Vår klinikk på Majorstuen har en egen kjeveortopediavdeling for alle som trenger tannregulering. Colosseum Tannlege Majorstuen tannregulering ligger vegg i vegg med Colosseum Tannlege Majorstuen.

Benytt inngang D når du skal til kjeveortoped.

Spesialister ved Colosseum Tannlege Majorstuen

Tannlege Oslo

Colosseum Tannlege har klinikker flere steder i Oslo og over store deler av landet. Foruten klinikken på Majorstuen finner du oss på Nationaltheatret, Furuset, Nordstrand og spesialist-tjenester finner du i Homansbyen.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Majorstuen møter du