Behandlere ved Colosseum Tannlege Ørebekk

Colosseum Tannlege Ørebekk

Midt i Ørebekk krysset (Gressvik) finner du Colosseum Tannlege Ørebekk, tidligere Tannlegene Bromander. Hos oss får du hjelp til de fleste typer tannbehandlinger slik som, tannsjekken, tannbleking, fyllingsterapi, porselensarbeid og rehabilitering av nedslitte tannsett. Ved akutt behov etterstreber vi alltid å gi deg rask hjelp

Klinikken har enkel adkomst med avkjøring rett ved Mosseveien. Det er gratis parkering rett utenfor bygget og det er adkomst med heis tilpasset bevegelseshemmede. Klinikken ligger utenfor bomringen.

100 meter fra klinikken finner du bussholdeplasser med bussruter til Fredrikstad sentrum, Viker, Vikane, Engelsviken og Moss/Oslo.

Velkommen til oss!

Bestill time
Aspelundveien 2, Gressvik, Norge
orebekk@colosseum.no
69329529
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Colosseum Tannlege Ørebekk ble startet av tannlegene Marit og Axel Bromander og har holdt til på Ørebekk siden 1984. Ved den moderne tannklinikken ønskes du velkommen av Marit og Axel som er allmenntannleger og 2 tannhelsesekretærer.

Vi ønsker at våre pasienter skal være fornøyde med smilet sitt og føle seg trygge på at de har en god tannhelse. Trenger du ny tannlege på Gressvik er det bare å ta kontakt med oss.

Du kan lese mer om våre behandlere nedenfor.

Akutt tannlege Ørebekk

I helg og helligdager kan du kontakte tannlegevakten i Østfold. Alle tannlegene i Østfold deltar i vakten som har åpent mellom kl. 11.00 og 14.00.

Ring 69 11 77 99 for å få hjelp og informasjon om hvor i fylket vakten er!

Hos Colosseum Tannlege Ørebekk møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time