Tannregulering til barn og ungdom

Colosseum Tannlege Skien Tannregulering

Sentralt i Skien på Lie, finner du Colosseum Tannlege Skien Tannregulering. Klinikken er en kjeveortopedisk klinikk som hjelper både barn og voksne med tannregulering i Skien og omegn. Du kan velge mellom klassisk tannregulering med klosser og strenger i tillegg til usynlig tannregulering.

Husk å ta med skriftlig henvisning fra offentlig tannhelsetjeneste på første konsultasjon.

Klinikken er lett tilgjengelig med buss. 500 meter fra klinikken ligger Landmannstorget bussholdeplass, rett i nærheten finner du også Liegata og Ibsenhuset bussholdeplasser. Kommer du med bil er det er flere muligheter for parkering i nærheten og på Lietorvet.

Klinikken ligger i 2. etasje over Boots Apotek og det er inngang fra både Cappelensgt. 15 og Lundegata. For å komme inn på klinikken er det elektriske døråpnere samt heis og trapper og ellers tilrettelagt for rullestoler.

Velkommen!

Bestill time
Cappelens gate 15, 3722 Skien, Norge
skien.tannregulering@colosseum.no
35526072
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 15:30
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Klinikken ble etablert av Kjeveortoped Tore Aasen i 1991 og fra 1997 ble også Kjeveortoped Espen Færøvig med på eiersiden. I 2003 ble klinikken utvidet og videre oppgradert over tid med moderne utstyr. Etter hvert ble klinikken fullt ut digitalisert og var en av de første tannklinikkene i Norge med scannet /digitale modeller i 2015.

Fra januar 2021 ble klinikken en del av Colosseum Tannlege.

Vi har dyktige kjeveortopeder som hjelper til med å rette opp tenner som står feil i forhold til hverandre, slik som overbitt, underbitt, mellomrom mellom tenner og andre feilstillinger. Tannregulering kan benyttes i alle aldre, men er ofte aller mest effektiv ved 12 - 15 års alder.

Den beste vurderingen blir gjort for alle typer behandlinger med klassisk apparat eller apparat på baksiden eller med gjennomsiktige regulerings-skinner.

To av våre kjeveortopeder er medlem i «Angel society of Europe».

Vi samarbeider med lokale tannleger og spesialister samt Rikshospitalet og Ullevål sykehus for den beste totale funksjon og munnhelse med mottoet; Sunn munn. Hele livet.

Inngangsparti Colosseum Tannlege Skien Tannregulering
Inngangspartiet ved Colosseum Tannlege Skien Tannregulering. Velkommen!

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Skriv en Google-anmeldelse

Lang og bred erfaring

En av våre kjeveortopeder har undervist ved spesialistutdannelsen ved Universitet i Oslo ved siden av jobben i Colosseum Tannlege, og er pr i dag Universitetets lektor. Han har også drevet med klinisk forskning og vært medlemmer av det prestisjefulle “Angle Society of Europe” med kolleger, kunnskap og kontaktnett fra hele Europa. Han har også vært invitert som foredragsholder i flere land, samt vært sensor ved spesialistutdannelsen i Madrid.

Dette kommer alle våre pasienter til gode med behandling på absolutt høyeste internasjonale nivå.

Henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten

Ved første konsultasjon er det viktig å ta med henvisning fra den offentlig tannhelsetjeneste.

Folketrygden vil ikke innvilge trygderefusjon dersom det ikke foreligger en henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten. Henvisningen gjelder i 24 måneder fra henvisningsdato. I de tilfeller hvor det er behov for en ny vurdering av behandlingsbehovet, må det foreligge ny henvisning. Ved første konsultasjon må foreldre møte med barnet, dersom pasienten er under 18 år.

Den kjeveortopediske konsultasjonen blir utført av en av våre dyktige tannleger som er spesialister i kjeveortopedi.

Tannlege i Skien

Har du behov for en vanlig tannlegetime i Skien anbefaler vi deg å kontakte Colosseum Tannlege Skien i Kverndalsgata 2A.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

På vår klinikk i Skien møter du

Ønsker du å bestille time til konsultasjonstime?
Bestill time