Colosseum Tannlege

Den første klinikken ble opprettet av en tannlege for 36 år siden. I dag er Colosseum Tannlege Norges ledende leverandør av tannhelsetjenester, med rundt 60 tannklinikker som alle tilbyr det beste innen tannhelse.

Vår visjon
Colosseum Tannlege tilbyr moderne tannhelsetjenester med høy kvalitet og vi skal utvikle oss hele tiden for å være best i bransjen.
Vi bryr oss!

Ledergruppen

Mia Grundstrøm

Administrerende direktør
Colosseumklinikken AS.
mia.grundstrom@colosseum.no

Pål Mørkved

CFO
Colosseumklinikken AS.
paal@colosseum.no

Karina Winther Ditlefsen

Markeds- og Kommunikasjonssjef
Colosseumklinikken AS.
karina.ditlefsen@colosseum.no

Line Lantz

Regionsleder Østlandet
Colosseumklinikken AS.
line.lantz@colosseum.no

Hege Mittet

Regionsleder Midt- og Nord-Norge
Colosseumklinikken AS.
hege.mittet@colosseum.no

Kjetil Kaland

Fagansvarlig Tannlege
Colosseumklinikken AS.
kjetil.Kaland@colosseum.no

Fredrik Tunge

Regionsleder Sør - og Vestlandet
Colosseumklinikken AS.
fredrik.tunge@colosseum.no

Jon Steigedal

Business Development Manager
Colosseumklinikken AS.
jon@colosseum.no

Cathinka Knudtzon Stoof

Business Development Manager
Colosseumklinikken AS.
cathinka.stoof@colosseum.no


Eirik Rode Grorud

Head of M&A
Colosseumklinikken AS.
eirik.grorud@colosseum.no
+47 907 51 209

Våre verdier

Kvalitet

Vi er fagfolk som kan tannhelse. Det har betydning for oss, og for hva våre pasienter kan forvente i møte med oss. Vi bryr oss om og er opptatt av å levere kvalitetsbehandlinger og trygge opplevelser. Vi søker alltid å øke vår kunnskap, forbedre våre tjenester og levere høy kvalitet. Vi deler av vår tid, kunnskap og ferdigheter til det beste for hverandre og pasientene våre

Entusiasme

            Vi tar ansvar og engasjerer oss i jobben vår. Vi er stolte av yrket vårt og er alltid opptatt av å lære og bidra i utviklingen av arbeidsplassen. Vi tar eierskap til arbeidsoppgavene våre og har frihet til å ta beslutninger.

Samarbeid

Vi trives aller best med å spille på lag og gjøre hverandre gode. Vi hjelper hverandre med å nå målene våre og jobber sammen for å løse oppgaver. Vi føler forpliktelse og ansvarlighet for arbeidet vårt.Vi er en del av en større sammenheng og trenger hverandre for å levere de beste tjenestene.

Colosseum Tannlege er en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group er Europas ledende tilbyder av tannlegetjenester. Vi er over 550 klinikker i elleve land. Klinikkene omsetter for 1 milliar EURO og sysselsetter ca 10 000 behandlere og assistenter. Colosseum Dental Groups største aksjonær er Jacobs Holdning, et globalt investeringsselskap med tilhørighet i Zurich i Sveits. Gjennom sin investering i Colosseum Dental Group i Europa og North American Dental Group i USA viser Jacobs Holding langsiktig interesse for tannlegebransjen. Jacobs Holdings vier hele sitt økonomiske utbytte til veldedighetsorganisasjonen Jacobs Foundation, som støtter ungdommer og barns utvikling gjennom globale prosjekter. 

Colosseumklinikken AS, Sørkedalsveien 10 D, 0369 OSLO