Under finner du fra-priser på tannbehandlinger i Colosseum Tannlege. Vi har nær 70 klinikker i Norge og prisnivået varierer fra bygd til by, derfor varierer våre priser fra klinikk til klinikk.

For å finne mer eksakt pris så kan du se pris på vanlige tannbehandlinger i vår nettbestilling for din utvalgte klinikk. For pris på øvrige behandlinger ta kontakt med din klinikk

Se oversikt over våre klinikker her.

Hva koster en tannlegetime?

En tannsjekk hos tannlege eller tannpleier kan variere fra bygd til by og på hvor i landet du ønsker en time. Sjekk gjerne vår nettbestilling for pris på din klinikk. For andre behandlinger, kontakt din klinikk for pris på behandlingen du har behov for.

En tannsjekk er en helsesjekk av tenner, munn og tannkjøtt. Denne sjekken utfører man for å forebygge tannproblemer og den avdekker skader som for eksempel hull i tennene og sykdommer som har behov for behandling.  

Jevnlig tannrens og tannpleie forebygger hull og dårlig munnhygiene og bidrar til en sunn munn hele livet. Hos oss er våre tannpleiere eksperter på feltet!

Tannbleking er en behandling du kan gjøre for å fjerne det som oppleves som gulaktig tenner. Et tannblekingsresultat holder vanligvis i minst ett til to år og behandlingen kan utføres av en tannlege eller en tannpleier. De vil lage et spesialtilpasset blekeutstyr som vil være klar etter kun én uke etter besøket og du kan fortsette blekingen hjemme.

En tannfylling på en tannflate fra kr 635,-
To tannflater fra kr 1075,-
Tre tannflater fra kr 1360,-

En rotfylling kan ofte høres omfattende ut, men det er ofte et veldig godt alternativ for tanntrekk hvis tannen kan reddes. En rotfylling utføres ofte på tenner der hvor nerven har dødd eller er betent, som følge av for eksempel dype hull eller fyllinger. 

Våre tannleger trekker tannen enkelt og smertefritt under lokalbedøvelse. Hvis en tann ikke ligger tilgjengelig for vanlig tanntrekk vil man bli henvist videre til en spesialist hos oss som vil fjerne den kirurgisk.
Kirurgisk fjerning av tann koster fra kr 1200,-

Har du noen tenner som er slitte og ødelagt, da kan kroneterapi, eller en tannkrone, være et alternativ for deg. 

En tannprotese er en erstatning for alle eller noen tenner man har mistet, og den kan tas av. Dette er svært praktisk når du skal sove. Tannprotese er det vi tidligere kalte gebiss.
En tannprotese kan være den delprotese, helprotese en kjeve og helprotese to kjever.

Skallfasetter er et skall av porselen som kan limes utenpå en tann. Det gjøres ofte for å fjerne misfarging eller hvis tennene er slitte. Det kan også brukes for å fjerne mellomrom mellom tennene.

Røntgen tas ofte i forbindelse med den årlige tannsjekken, for å sjekke din tannstatus, risiko for karies og andre forhold i munnen.  Andre ganger må man ta røntgen før tannregulering eller kirurgiske inngrep Hos Colosseum Tannlege har vi et bredt røntgentilbud.