Behandlere og ansatte ved Colosseum Tannlege Nordstrand

Colosseum Tannlege Nordstrand

Ved Sæter Torg på Nordstrand finner du Colosseum Tannlege Nordstrand. Her får du hjelp til både allmenn tannbehandling og tannregulering for både barn og voksne. Vi har dyktige kjeveortopeder som hjelper til med å rette opp tenner og bitt som står feil i forhold til hverandre, slik som overbitt, underbitt, mellomrom mellom tenner og andre feilstillinger.

Ved første konsultasjon må foreldre møte med barnet, dersom pasienten er under 18 år. Husk å ta med skriftlig henvisning fra offentlig tannklinikk på første konsultasjon.

Klinikken ligger rett ved Sæter Torg og kun få minutters gange fra Sæter Trikkeholdeplass og Bussholdeplass. Kommer du med bil er det noen parkeringsplasser i bakgården.

Velkommen!

Bestill time
Ekebergveien 237, Oslo, Norge
saeter@colosseum.no
22744430
Mandagstengt
Tirsdag08:00 - 15:00
Onsdag08:00 - 15:00
Torsdag08:00 - 15:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Klinikken het tidligere OrthoBache. Vi holder til i trivelige og lyse lokaler med topp moderne utstyr. Klinikken ble del av Colosseum Tannlege i 2021.

Her på Nordstrand møter du vår dyktige tannlege og kompetente og erfarne kjeveortopeder som alle er opptatt av kvalitet og trygghet for pasienten. Hos oss kan du velge mellom klassisk tannregulering med klosser og strenger, i tillegg til usynlig tannregulering på baksiden av tennene eller med skinner.

Viktig med henvisning

Barn og unge får i de fleste tilfeller støtte fra Helfo til tannregulering. Det er fri prissetting på kjeveortopedi-tjenester. Helfo dekker deler av behandlingskostnaden og det vil være en egenandel utover statens satser. Du får henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten som må tas med på første konsultasjon.

Har du ikke henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten vil du ikke få innvilget trygderefusjon fra Helfo. Henvisningen gjelder i 24 måneder fra henvisningsdato. I de tilfeller hvor det er behov for en ny vurdering av behandlingsbehovet, må du skaffe ny henvisning.

Den kjeveortopediske konsultasjonen blir utført av en av våre dyktige tannleger som er spesialister i kjeveortopedi.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn en Google-anmeldelse

Klassisk tannregulering

Tannregulering til barn og ungdom
Gutt med klassisk tannregulering.

Det er vanlig å få tannregulering på barneskolen eller ungdomsskolen. Tennene er enklest å flytte på tidlig i tenårene. Det finnes ulike typer tannregulering å velge mellom. Klassisk tannregulering med med klosser og streng er noe de fleste er kjent med, se også bildet av gutten. En slik behandling tar vanligvis 1,5 – 3 år. Gjennomsnittlig behandlingstid er 1,5 – 2 år

Usynlig tannregulering

Mange foretrekker en mindre synlig tannregulering i dag. Hos oss kan vi hjelpe deg med Invisalign/Spark og Incognito regulering.

Dame med usynlig tannregulering
Dame med gjennomsiktig reguleringsskinne.

Invisalign/Spark er nesten gjennomsiktige reguleringsskinner som tas utenpå tennene. Disse tas av ved inntak av mat og drikke, og når man pusser tennene. Incognito-regulering er tannregulering på baksiden av tennene som er nærmest usynlig. Hvilken type du skal ha blir du enig med din kjeveortoped om.

Akutthjelp tannregulering Nordstrand

Får du behov for akutthjelp kan du sjekke vår nettbestilling for akutt-time. Ring oss om du ikke finner noen ledig time. Et tips er også å se vår video om akutthjelp tannregulering.

Tannlege i Oslo

Colosseum Tannlege har tannklinikker flere steder i Oslo. I tillegg til hos oss på Nordstrand kan vi hjelpe deg på Majorstuen, Furuset og Nationaltheatret i tillegg til klinikker litt utenfor Oslo. Se oversikt over alle klinikker.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

På vår klinikk på Nordstrand møter du

Ønsker du å bestille konsultasjonstime?
Bestill time