Tannbehandling hos tannlegen i Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege Nationaltheatret

Midt i Oslo sentrum finner du vår moderne tannklinikk Colosseum Tannlege Nationaltheatret. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi, snorke-/apnéskinner og tannregulering for barn og voksne. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken er lett tilgjengelig med kollektivtransport. Rett ved klinikken ligger Nationaltheatret T-bane- og jernbanestasjon, trikkestopp og bussholdeplass.

Klinikken ligger i 5. etasje og det er heis tilgjengelig.

Velkommen!

Bestill time
Stortingsgata 30, Sentrum, 0161 Oslo, Norge
nationaltheatret@colosseum.no
22383013
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 12:00
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Klinikken ble etablert på slutten av 1980-tallet på Grünerløkka. Denne klinikken ble en av de første klinikkene i Colosseum Tannlege fra 1998. Vi flyttet til nye lokaler i Stortingsgata 30, i november 2019, og klinikken heter nå Colosseum Tannlege Nationaltheatret.

Vi er en moderne tannklinikk som holder til i lyse og trivelige lokaler med topp moderne utstyr midt i Oslo sentrum. Hos oss får du hjelp av våre 10 dyktige tannleger, vår oralkirurg, kjeveortoped, tannpleiere og assistenter.

Hos oss får du hjelp med de fleste tannhelseutfordringer, alt fra ordinære behandlinger som hull i tennene, tannstein og rotfylling til tanntrekking. Vi hjelper deg med estetiske behandlinger som skallfasetter, proteser/bro og tannbleking. Vår oralkirurg hjelper deg blant annet med tannkirurgi, tannimplantat og retinerte tenner. Vår kjeveortoped hjelper barn, ungdom og voksne med tannregulering.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn en Google-anmeldelse

Ønsker du deg et hvitere smil?

Tannbleking er noe de fleste kan gjennomføre for å få litt hvitere tenner. Tannblekingen gjennomføres ved at vi lager en spesialtilpasset skinne til tennene dine som fylles med blekemiddel. Deretter fortsetter du med blekingen hjemme, enten en gang daglig eller natten igjennom. Før en tannbleking kan gjennomføres må vi sjekke tennenes emalje og fjerne plakk og tannstein.

Ønsker du å bleke tennene? Bestill tannbleking her.

Tannregulering

Hos oss får barn og voksne hjelp til tannregulering. Du kan velge mellom tradisjonell tannregulering med streng og klosser eller usynlig tannregulering. Hvis ditt barn eller ungdom skal til undersøkelse hos oss, husk å ta med henvisning fra den offentlige tannhelsetjeneste. Dette for å kunne få refusjon fra Folketrygden.

Akutt tannbehandling

Har du akutt behov for tannbehandling får du hjelp på dagen. Sjekk får nettbestilling for akutt tannlegetime eller ring oss direkte.

Tannlege i Oslo sentrum

Colosseum Tannlege har tannklinikker over store deler av landet. I Oslo har vi flere allmenn-tannklinikker og klinikker som tilbyr spesialistbehandling innenfor alle områder av tannhelse. Se oversikt over våre klinikker her.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Nationaltheatret møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!