Ansatte og behandlere ved Colosseum Tannlege Furuset.

Colosseum Tannlege Furuset

På Furuset Senter finner du Colosseum Tannlege Furuset. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling. Barn og unge får også hjelp til tannregulering. Ved akutt behov etterstreber vi alltid å gi deg rask hjelp.

Vi holder til i 4. etasje på Furuset Senter. Klinikken er svært lett tilgjengelig med offentlig kommunikasjon. Furuset T-bane ligger 2 minutters gange fra klinikken og Nordre Gran Bussholdeplass ligger 3 minutters gange fra klinikken. I tillegg stopper både 25, 64A, 64B, 65, 79 og 100 bussen rett utenfor senteret.

Velkommen!

Bestill time
Trygve Lies Plass 1, 1051 Oslo, Norge
furuset@colosseum.no
22308964
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Klinikken ble etablert tidlig på 80-tallet under navnet Tannlege Guttulsrud og ble del av Colosseum Tannlege i 2021. I januar 2024 flyttet vi inn i nye, flotte lokaler i 4. etasje på Furuset Senter med topp moderne utstyr. Hos oss får du hjelp av våre dyktige allmenntannleger, kjeveortopoed og tannhelsesekretærer.

Vi hjelper deg med de fleste typer tannhelseutfordringer både ordinære, estetiske og kompliserte behandlinger. Vår kjeveortoped hjelper barn og unge med tannregulering og vi hjelper også de som ønsker usynlig tannregulering enten det er barn eller voksne. Ved behov for spesialistbehandling blir du henvist videre til våre tannlegespesialister ved Colosseum Tannlege Majorstuen, Colosseum Tannlege Lillestrøm eller SpesDent.

Ventesone på Furuset
Velkommen til oss på Colosseum Tannlege Furuset.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn Google-anmeldelse

Hvor ofte bør man gå til tannlegen?

Dette er veldig individuelt, men vi anbefaler en årlig undersøkelse for å forebygge tannstein og hull i tennene. Undersøkelsen kan også avdekke andre tannhelseutfordringer på et tidlig stadium. En undersøkelse innebærer 2 bilder, puss og tannrens.

Ønsker du å bestille en time? Sjekk vår nettbestilling for ledig tannlegetime.

Tannregulering på Furuset

Hos oss på Furuset kan barn og unge få hjelp til tannregulering.

Time hos kjeveortoped kan bestilles på nett. Husk å ta med henvisning fra Den offentlige tannhelsetjeneste på første time for å kunne få refusjon fra HELFO.

Akutt tannbehandling Furuset

Har du behov for akutt tannbehandling? Vi hjelper deg så raskt vi kan. Bestill akutt tannlegetime på vår nettbestilling eller ring oss direkte til klinikken på telefon nummer 22 30 89 64.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Furuset møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!