Tannregulering til barn og ungdom

Colosseum Tannlege Moa

På Moa finner du Colosseum Tannlege Moa. Her får både barn og voksne hjelp til tannregulering. Våre dyktige kjeveortopeder hjelper deg med å rette opp tenner som står feil i forhold til hverandre, slik som overbitt, underbitt, mellomrom mellom tenner og andre feilstillinger. I tillegg får du hjelp til andre spesialistbehandlinger.

Kjøpesenteret Amfi Moa er vår nærmeste nabo. Bygget vi holder til i heter Daaeskogen Næringsbygg. Det er rikelig med parkeringsplasser, fri parkering i 1 time deretter må man betale. Kommer du med buss er det et par minutters gange fra busstasjonen til klinikken.

Det er lett tilgang til klinikken om du benytter hovedinngang. Det er heis i vestibyle slik at det er enkelt å ta seg fram med rullestol f.eks.

Velkommen.

Bestill time
Langelandsvegen 17, 6010 Ålesund, Norge
moa@colosseum.no
70152630
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 12:00
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Colosseum Tannlege Moa ble etablert i 1970 av kjeveortoped Amund Berset. Han startet i sentrum, men flyttet så innover til Vingårdskiftet og så i 1998 stod huset hvor vi holder til nå ferdig. Vi flyttet inn i januar 1999. På klinikken treffer du 2 erfarne kjeveortopeder, en oralkirurg, 9 assistenter med lang erfaring samt klinikkleder.

Oralkirurg Jan Inge Leira hjelper deg med spesialistbehandlinger som implantat, restaurering av tannbue og fjerning av visdomstenner. Han behandler klinikkens pasienter og tar imot henvisning fra tannleger i Ålesund og distriktet rundt.

Tannregulering i Ålesund

Vi tilbyr klassisk tannregulering med klosser og strenger i tillegg til usynlig tannregulering. De fleste pasientene våre på Moa er henvist fra den offentlige tannhelsetjenesten.

Colosseum Tannlege Ålesund kan også hjelpe deg med tannregulering i Ålesund. Andre kjeveortopeder i Møre og Romsdal holder til i Ørsta, i Molde og Kristiansund.
Husk å ta med henvisning fra offentlig tannhelsetjeneste ved første gangs konsultasjon.

Aktuelle spesialister

Ønsker du å bestille time?
Bestill time