2 tannleger og 2 tannpleiere i Ålesund

Colosseum Tannlege Ålesund

Sentralt i Ålesund finner du Colosseum Tannlege Ålesund. Vi gir hele familien et helhetlig tannhelsetilbud. Om du er ung eller gammel, har skjeve tenner eller mangler tenner – vi behandler deg gjennom alle livets faser.

Du får hjelp til forebyggende tannpleie, restaurering av særlig ødelagte tannsett, allmennbehandling, kirurgi, tannregulering og tannimplantater. Rett utenfor klinikken er det bussholdeplass og kommer du med bil kan den parkeres på Aksla parkering. Aksla parkering har god kapasitet og ligger delvis under byparken og fjellet Aksla.

Kjeveortopediske avdeling finner du i 2. etasje og allmenntannleger, tannpleiere og spesialister finner du i 4. etasje. Det er heis tilgjengelig.

Velkommen!

Bestill time
Keiser Wilhelms gate 25, 6003 Ålesund, Norge
firmapost.alesund@colosseum.no
70104670
Mandagstengt
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 19:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Klinikken ble etablert i 1999 og ble en del av Colosseum Tannlege i 2018. Klinikken har vokst gjennom årene og består i dag av 30 ansatte. Vi holder til i trivelige lokaler med topp moderne utstyr.

Hos oss er det bred kompetanse samlet under samme tak og du vil få hjelp til de aller fleste tannhelseutfordringer. Du kan få hjelp av våre dyktige allmenntannleger, tannpleiere, periodontist, endodontist, kjeveortoped, assistenter, sekretærer, klinikk-koordinator og klinikkleder. Viser det seg at du har behov for spesialistbehandling av oralkirurg, samarbeider vi tett med vår oralkirurg på Colosseum Tannlege Moa.

Våre allmenntannleger hjelper deg med alt fra vanlig undersøkelse, hull i tennene, proteser, skallfasetter til tannbleking. Vi har også allmenntannleger med kompetanse og etterutdanning som gir helforefusjon ved protetiske arbeider.

Resepsjonen i Ålesund
Velkommen til oss i Colosseum Tannlege Ålesund.

Les våre google anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn en google anmeldelse

Kjeveortoped Ålesund

Vår kjeveortoped hjelper deg med korrigering av skjeve tenner, bittfeil og kjeveproblemer. Du kan velge mellom tradisjonell tannregulering med synlige klosser og streng, reguleringen skjult på baksiden av tennene dine eller gjennomsiktige reguleringsskinner, kalt usynlig tannregulering eller "Alignere". Vår kjeveortoped ble sertifisert for skjult tannregulering i 2002 og har mange pasienter som er veldig godt fornøyd med sitt "nye" smil.

Les mer om tannregulering her.

Problemer med tannkjøttbetennelse?

Visste du at 10 % av den norske befolkning sliter med periodontitt eller annen form for tannkjøttsykdom? Symptomer kan være at tannkjøttet blør eller er hovent, og i noen alvorlige tilfeller detter tenner ut. Dette er en tilstand som må behandles så raskt som mulig. Mange kan få behandling hos sin vanlige tannlege, men i en del tilfeller bør man få hjelp av en spesialist i periodonti.

Hos oss kan du få hjelp av vår spesialist i periodonti Alberto Turri ved tannkjøttsykdom. Han hjelper klinikkens pasienter, men tar også imot henvisninger fra tannleger i nærområdet.

Trenger du hjelp til rotfylling?

Spesialist i endodonti Tim Lehmann jobber ved klinikken vår. Etter 3 års spesialistutdannelse innen rotfylling er han spesielt godt trent til å behandle pasienter som trenger å få utført rotfyllinger, har smerteproblematikk eller har behov for kirurgiske behandlinger i forbindelse med tannroten.

Han hjelper pasienter med alt innen rotfyllingsfeltet: Primærrotfyllinger, omgjøringer av gamle rotfyllinger, smerteutredning, resorpsjonsskader, traumer, rotspissamputasjon etc.

Å rotfylle en tann er normalt en smertefri behandling. Noen ganger kan det være vanskelig å bedøve tannen, spesielt når betennelsen er kraftig. Endodontisten vil være ekstra oppmerksom på dette for å gjøre sitt ytterste for at du som pasient ikke skal kjenne smerte.

Du kan bli henvist fra din faste tannlege eller kontakte oss direkte. Du får god informasjon angående behandlingen og dens alternativer før behandlingen starter.

Akutt tannbehandling Ålesund

Ved akutt behov for tannbehandling hjelper vi deg så raskt som mulig. Sjekk vår nettbestilling for ledig akutt tannlegetime, eller ring oss på telefon om du ikke finner ledig time.

Tannbehandling i Møre og Romsdal

Colosseum Tannlege har tannklinikker i store deler av landet. I Møre og Romsdal kan vi hjelpe deg i Kristiansund, Molde, Stranda, Sykkylven, Moa og hos oss i Ålesund. Våre klinikker samarbeider tett ved behov for spesialkunnskap og spesialistbehandling.

Velkommen til Colosseum Tannlege.

Hos Colosseum Tannlege Ålesund møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time