Tannlege og pasient i behandlingsrom

Akuttbehandling

Vi prioriterer deg som har behov for akuttbehandling!
Dersom du har behov for akutt tannbehandling, gjør vi vårt ytterste for å tilby deg time samme dag. Vi anbefaler at du i slike tilfeller ringer din lokale tannklinikk slik at vi kan finne en time til deg så raskt som mulig.

Tannverk og skader på tennene kan være smertefullt og svært ubehagelig. I slike tilfeller bør du bestille time med en gang. Gjerne på telefon.

Hos oss i Colosseum Tannlege kan du også se ledige timer for akuttbehandling på vår nettbestilling. Her kan du finne timer inntil 1 time før timen starter. Skulle det ikke være noen ledige timer på vår nettbestilling, da anbefaler vi deg å ringe direkte til din klinikken. Her finner du oversikt over våre klinikker.

Vedvarende smerter i en tann eller om har du mistet en bit av en tann kan være gode grunner til å oppsøke tannlegen.

- Skade på en eller flere tenner. Eks en bit av en jeksel falt ut. Her er det greit å oppsøke tannlege for å sjekke hvilke tiltak som må gjøres.
Har du knekt en tann, så anbefaler vi at du tar med tannbiten eller hele tannen til tannlegen. Noen ganger kan tannbiten limes på igjen. Hold gjerne tannen/tannbiten fuktig under transporten.

- Har du vedvarende tannverk, er det greit for deg å få bestilt en akuttbehandling. Ring gjerne direkte til nærmeste klinikk.

- Hevelse rundt tann og eller i ansiktet, sammen med feber og redusert allmenntilstand.

- Ising, murring og banking i en eller flere tenner.

Popular Treatments

 • Pasient sitter i behandlingsstol.

  Vondt i en tann

  Symptomer på hull i en tann kan være ising i tannen ved inntak av kald- eller varm mat og drikke, hevelser, eller rett og slett tannverk.
  Les mer
 • Tannlege Merete Horn Larsen

  Tannlegeskrekk

  Hos oss tar vi tannlegeskrekk på alvor og uansett årsaker til frykten du kjenner på så vil vi hjelpe deg.
  Les mer
 • retinerte tenner

  Vond visdomstann

  Visdomstennene kan mange ganger skape litt trøbbel. En vond visdomstann kan være hull i tannen eller betennelse i tannkjøttet rundt tannen.
  Les mer

Er du i akutt behov for et tannlegebesøk etter ordinær arbeidstid? Flere av våre klinikker har åpent etter kl 16:00.

På disse klinikkene har vi utvidet åpningstid

Bestill akuttbehandling i dag
Bestill time