Ansatte ved Colosseum Tannlege Drammen

Colosseum Tannlege Drammen

I Drammen sentrum finner du Colosseum Tannlege Drammen. Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, tannregulering for barn og voksne, kirurgi og andre spesialisttjenester. Ved akutt behov får du stort sett alltid hjelp på dagen.

Klinikken ligger rett ved Drammen kino og torget i byen. Bussholdeplass finnes ved torget og det er bare 40 meter til klinikken. Kommer du med bil er det parkeringsmuligheter rett utenfor i gata eller i kinobygget.

Klinikken ligger i 4. etasje og det er heis tilgjengelig i bygget.

Velkommen!

Bestill time
Øvre Storgate 4-6, Drammen, Norge
drammen@colosseum.no
32202870
Mandag08:00 - 20:00
Tirsdag08:00 - 18:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

I 2013 slo vi sammen mange av de mest velkjente klinikkene i Drammen til en stor klinikk. Flere av byens allmenntannleger, to av byens reguleringstannleger og flere spesialisert samlet under ett tak. Hos oss er det lang og bred kompetanse samlet.

Resepsjonen ved Colosseum Tannlege Drammen.
Velkommen til Colosseum Tannlege Drammen.

Du kan få hjelp til de fleste type tannhelseutfordringer av våre tannleger, spesialister og tannpleier. Våre 9 dyktige allmenntannleger hjelper deg med ordinære behandlinger som undersøkelse, hull i tennene og rotfylling til estetiske behandlinger som proteser, broer, skallfasetter, tannbleking, snorkeskinner og søvnapneskinner. Vi har også sertifiserte invisalignbehandlere (gjennomsiktig reguleringsskinne).

Vi har fokus på helhetlig behandling og våre tannleger samarbeider med spesialist-teamet når det oppstår avansert behandlingsbehov.

Periodontist i Drammen

Vår spesialist i Periodonti hjelper klinikkens pasienter og tar imot henvisninger for pasienter med problemstillinger i forhold til tannkjøttsykdommer som Periodonti og Gingivitt. Han har samarbeidet med sykehus både i Norge og internasjonalt og vunnet priser for sitt arbeid. Han har også forfattet flere bøker innen Periodonti.

Kjevekirurg i Drammen

Vår spesialist i Oral kirurgi og oral medisin hjelper klinikkens pasienter og tar imot henvisninger fra hele distriktet.

Kjeveortoped Drammen

Våre spesialister i kjeveortopedi (reguleringstannleger) hjelper barn, voksne og ungdom med tannregulering. Du kan velge mellom flere typer tannregulering, både tradisjonell regulering med klosser og streng og usynlig tannregulering.

Er du redd for å gå til tannlegen?

Hos oss er du som pasient i hovedfokus. Er du engstelig for å gå til tannlegen er det viktig at du forteller det til oss. Noen ganger kan det være lurt å ta en telefon i forkant. Slik kan vi tilrettelegge på en god måte for å dempe angst og uro ved tannlegebesøket.

Vi tar deg på alvor.

Akutt behov for tannlege i Drammen

Har du akutt behov for tannlegetime får du stort sett alltid hjelp på dagen i en av Colosseum Tannleges klinikker i området. Sjekk vår nettbestilling for akutt tannlegetime. Ring oss på telefon om du ikke finner ledig time.

Tannbehandling i Drammen og omegn

Colosseum Tannlege har klinikker over store deler av landet, se oversikt over våre klinikker her.

I Drammen kan vi hjelpe deg med tannbehandling både ved Colosseum Tannlege Drammen og Colosseum Tannlege Gulskogen.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Drammen møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!