Tannbehandling hos tannlegen i Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege Stavanger

Hos Colosseum Tannlege Stavanger får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi, tannregulering for barn og voksne og implantatprotetikk. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Bestill time
Haakon VIIs gate 7, 4005 Stavanger, Norge
stavanger@colosseum.no
51501150
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 18:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Sliter du med tannlegeskrekk?

Hos Colosseum Tannlege Stavanger får du god og omsorgsfull behandling, i et lunt og «hjemmekoselig» miljø. Våre behandlere har lang erfaring med den som opplever frykt i forbindelse med tannlegebehandling.

Vi legger mye fokus på den ærlige og gode relasjonen mellom tannlege og pasient. Vi har eksperter på fagfeltet som møter pasienter som føler det akkurat sånn som deg hver eneste dag. Med høy kompetanse på dette feltet er det viktig for oss å ta imot deg med varme og forståelse. Vi ønsker å hjelpe deg med å overvinne frykten, slik at du ikke lenger skal grue deg til tannlegetimen.

Det første vi vil råde deg til er å kontakte oss og snakke med oss, fordi vi bryr oss om deg og vi setter deg og dine behov først. Ditt aller første møte med oss, kan være en uformell prat med tannlegen om din situasjon og en visning av pasientrommet, eller kanskje et møte utenfor våre lokaler bare for et ansikt på oss og stedet? Hos oss er du viktig!

Dame med tannreguleringsskinner også kalt usynlig tannregulering
Pasient med usynlig tannregulering, også kalt tannreguleringsskinner.

Usynlig tannregulering

Har du ønske om å rette opp noen av tennene dine? Nå kan du regulere tennene dine med en serie gjennomsiktige skinner. Dette er en effektiv og behagelig metode som kan gi deg et nytt smil på kort tid og er til mye mindre sjenanse en tradisjonell fast regulering.

Hos oss i Colosseum Tannlege Stavanger vil behandlingen "usynlig tannregulering" bli utført av dyktige, sertifiserte tannleger.

Hos Colosseum Tannlege Stavanger møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!