Tannbehandling hos tannlegen i Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege Stavanger

Midt i Stavanger sentrum ved Breiavannet finner du Colosseum Tannlege Stavanger. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi, invisalign og implantatprotetikk. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken ligger 100 meter fra Domkirkeplassen og torget og 650 meter fra Byterminalen, hvor du finner både buss og tog. Flere buss-stopper ligger rett utfor klinikken. Det er gode parkeringsmuligheter i Posten P-hus (Haakon VIIs gate 9), i P-Domkirkehallen (Domkirkeplassen 3) eller i Jernbanen P-hus (Jernbaneveien, Byterminalen). Det er taxiholdeplass rett utfor inngangsdøren og vi hjelper deg gjerne med bestilling.

Klinikken har både rullestolrampe og heis. Vi kommer gjerne ut for å hjelpe deg ved behov.

Velkommen!

Bestill time
Haakon VIIs gate 7, 4005 Stavanger, Norge
stavanger@colosseum.no
51501150
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 12:00
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Klinikken ble en del av Colosseum Tannlege 01 Januar 2001 og hadde da lokaler i Breibakken. Klinikken flyttet inn i nye og moderne lokaler i Romsøgården i 2008, der den ligger i dag. Klinikken har vokst over årene og du kan få hjelp av 7 allmenntannleger, en spesialist i endodonti samt tannpleier og tannlegeassistenter. Tannlegene og andre ansatte ved klinikken har høy faglig kompetanse og de har tilgang til topp moderne utstyr.

Våre allmenntannleger hjelper deg med generell tannbehandling som undersøkelse, hull i tennene, tanntrekking og ising i tennene. Du får også hjelp til estetiske og komplekse behandlinger som tannkjøttsykdommer, tannbyll, retinerte tenner, proteser, usynlig tannregulering og tannbleking. Har du behov for narkose ved behandling kan du også få det. 2 av våre tannleger kan utføre implantatprotetikk med HELFO refusjon. Vår tannpleier hjelper deg med undersøkelse av tennene, røntgen, tannrens, periobehandling, vedlikeholdsbehandling og tannbleking.

Vår spesialist i endodonti, Elisabeth Samuelsen hjelper deg med rotfylling, tannkirurgi, rotspissamputasjon, tannbyll og tannrotbetennelse. Hun behandler pasienter i alle aldersgrupper, henvist fra både private og offentlige tannleger. Hun arbeider ved klinikken i Stavanger 4 dager i uken da hun også er en del av kompetansesenteret TK Vest.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn Google-anmeldelse

Bedriftsavtale

Vi har tilbud til bedrifter om bedriftsavtale på tannbehandling. Ta kontakt med oss så sender vi deg et tilbud.

Sliter du med tannlegeskrekk?

Hos Colosseum Tannlege Stavanger får du god og omsorgsfull behandling, i et lunt og «hjemmekoselig» miljø. Våre behandlere har lang erfaring med den som opplever frykt i forbindelse med tannlegebehandling.

Vi legger mye fokus på den ærlige og gode relasjonen mellom tannlege og pasient. Vi har eksperter på fagfeltet som møter pasienter som føler det akkurat sånn som deg hver eneste dag. Med høy kompetanse på dette feltet er det viktig for oss å ta imot deg med varme og forståelse. Vi ønsker å hjelpe deg med å overvinne frykten, slik at du ikke lenger skal grue deg til tannlegetimen.

Det første vi vil råde deg til er å kontakte oss og snakke med oss, fordi vi bryr oss om deg og vi setter deg og dine behov først. Ditt aller første møte med oss, kan være en uformell prat med tannlegen om din situasjon og en visning av pasientrommet, eller kanskje et møte utenfor våre lokaler bare for et ansikt på oss og stedet? Hos oss er du viktig!

Dame med tannreguleringsskinner også kalt usynlig tannregulering
Pasient med usynlig tannregulering, også kalt tannreguleringsskinner.

Usynlig tannregulering Stavanger

Har du ønske om å rette opp noen av tennene dine? Nå kan du regulere tennene dine med en serie gjennomsiktige skinner. Dette er en effektiv og behagelig metode som kan gi deg et nytt smil på kort tid og er til mye mindre sjenanse en tradisjonell fast regulering. Hos oss vil behandlingen "usynlig tannregulering" bli utført av dyktige, sertifiserte tannleger.

Akutt tannlege Stavanger

Vi strekker oss langt for å ta imot akuttpasienter på dagen. Vi har ofte ledige timer på dagen og ikke lange ventetider.

Tannlege andre steder i landet

Har du behov for tannlege andre steder i landet? Se oversikt over våre klinikker her.

Hos Colosseum Tannlege Stavanger møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!