Behandlere ved Colosseum Tannlege Bergen

Colosseum Tannlege Bergen

Sentralt i Bergen i Strandgaten, i det tradisjonsrike Wallendahl-bygget, finner du Colosseum Tannlege Bergen. Hos oss har vi samlet bred kompetanse i en klinikk så du kan få utført alle typer behandlinger og tannhelsetjenester, også spesialistbehandlinger.

Klinikken ligger rett ved Strandkaien i Bergen sentrum. Kommer du med bil kan du parkere i Klostergarasjen eller så finnes det noen plasser ved inngangen.

Klinikken ligger lett tilgjengelig i 2. etasje og det er heis tilgjengelig.

Velkommen!

Bestill time
Fortunen 1, Bergenhus, 5013 Bergen, Norge
bergen@colosseum.no
55300450
Mandag08:00 - 20:00
Tirsdag08:00 - 20:00
Onsdag08:00 - 20:00
Torsdag08:00 - 20:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdag08:00 - 14:00
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...
Smilende ansatt ved resepsjonen i Bergen

Om klinikken

Colosseum Tannlege Bergen åpnet i 2021, da 9 tannklinikker i Bergen slo seg sammen under samme tak. I februar 2023 ble Colosseum Tannlege Marken, Colosseum Tannlege Stangeland & Sæle og Colosseum Tannlege Bergen samlokalisert i Wallendahl-bygget i en stor og flott klinikk.

Ved klinikken treffer du våre dyktige allmenntannleger, alle typer spesialister innen tannhelse, tannpleiere, tannhelsesekretærer og andre ansatte. De hjelper deg med alle typer behandlinger innen tannhelse. Alt fra vanlige tannbehandlinger, estetiske behandlinger, tannkjøttsykdommer, rotfylling og tannregulering til kirurgisk tannbehandling.

Sliter du med tannlegeskrekk?

Hos Colosseum Tannlege Bergen får du god og omsorgsfull behandling, i et lunt og moderne miljø. Våre behandlere har lang erfaring med deg som opplever tannlegeskrekk i forbindelse med tannlegebehandling.

Vi legger mye fokus på den ærlige og gode relasjonen mellom tannlege og pasient. Vi har eksperter på fagfeltet som møter pasienter som føler det akkurat sånn som deg hver eneste dag. Med høy kompetanse på dette feltet er det viktig for oss å ta imot deg med varme og forståelse. Vi ønsker å hjelpe deg med å overvinne frykten, slik at du ikke lenger skal grue deg til tannlegetimen.

Det første vi vil råde deg til er å kontakte oss og snakke med oss, fordi vi bryr oss om deg og vi setter deg og dine behov først. Ditt aller første møte med oss, kan være en uformell prat med tannlegen om din situasjon og en visning av pasientrommet, eller kanskje et møte utenfor våre lokaler bare for et ansikt på oss og stedet? Hos oss er du viktig!

Sover du dårlig på nettene grunnet snorking eller søvnapné?
Sover du dårlig på nettene grunnet snorking eller søvnapné? Colosseum Tannlege kan hjelpe deg

Snorking og søvnapné

Sover du dårlig om nettene på grunn av snorking eller søvnapné? Vi hjelper deg med å få tilbake den gode nattesøvnen.

Søvnapné er en diagnose hvor man puster anstrengt eller opplever jevnlig pustestans mens man sover. Man våkner ofte flere ganger hver natt og husker det ikke dagen etter. Kort fortalt fører dette til dårlig søvn og dermed dårligere livskvalitet.

For å løse utfordringene dine her hos oss lager vi en spesialtilpasset snorkeskinne.

Tannsmykke

Tannsmykke er for deg som ønsker et ekstra glitrende smil. Pynt opp dine tenner med en liten diamant eller et gullsmykke.

Disse glitrende stenene som festes på tennene fremhever ditt smil, og har blitt en populær måte å pynte seg på. Tidligere benyttet man plast, men nå brukes krystaller, diamanter, og gull. Utvalget innen tannsmykker er stort, og smykkene er i ekte gull, sølv, krystall eller en kombinasjon av disse.

Tannimplantat

Har du mistet eller mangler du en tann? Da er et tannimplantat

et alternativ for den tannen du mangler. Colosseum Tannlege Bergen kan hjelpe deg.

Ved en slik behandling skrus en implantatskrue inn i kjevebeinet, som da vil erstatte tannroten. Deretter festes en distanseskrue som et bindeledd mellom implantatskruen og tannkronen, som da settes på til slutt.

Kjeveortoped Bergen

Barn, ungdom og voksne kan få hjelp til tannregulering av vår erfarne og dyktige kjeveortoped. Vi hjelper deg med tradisjonell tannregulering med klosser og strenger eller usynlig tannregulering. Usynlig tannregulering har blitt mer populært de siste årene og vår kjevekirurg er sertifisert med Invisalign (reguleringsskinner) eller Incognito, regulering på baksiden av tennene.

Husk å ta med henvisning fra den offentlige tannhelsetjeneste ved første gangs konsultasjon. Dette for å kunne få økonomisk støtte fra Helfo til tannregulering.

Akutt behov for tannlege i Bergen

Ved akutt behov for tannbehandling får du alltid time på dagen. Du kan bestille akutt tannlegetime på vår nettbestilling her, eller ringe oss så finner vi en ledig time så fort som mulig.

Tannlege Bergen

Colosseum Tannlege har flere tannklinikker i Bergen. Foruten Colosseum Tannlege Bergen kan vi hjelpe deg hos Colosseum Tannlege Tannlegehuset på Landås eller Colosseum Tannlege Sotra på Straume.

Velkommen til Colosseum Tannlege.

Hos Colosseum Tannlege Bergen møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!