Behandlere ved Colosseum Tannlege Trondheim Innherredsveien.

Colosseum Tannlege Trondheim Innherredsveien

På utsiden av Trondheim sentrum, på Solsiden, finner du Colosseum Tannlege Trondheim Innherredsveien. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, usynlig tannregulering, kirurgi, implantater og implantatprotetikk. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken ligger i det store grå industri-bygget på Solsiden, og rett utenfor klinikken ligger Solsiden bussholdeplass. Kommer du med bil er det enkelt å parkere i Solsiden Senter sitt parkeringshus.

Klinikken ligger i 2 etasje og det er heis tilgjengelig. Vi har samme inngang som Impuls treningssenter.

Velkommen!

Bestill time
Innherredsveien 7a, 7014 Trondheim, Norge
trondheim.innherredsveien@colosseum.no
73802050
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 12:00
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Colosseum Tannlege ble etablert i Trondheim sentrum i 2005 og året etter flyttet inn i nye lokaler i Innherredsveien på Solsiden. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler med topp moderne utstyr.

Ved klinikken får du hjelp av våre 8 dyktige tannleger, tannpleier, assistenter og klinikkleder. Du får hjelp til de fleste typer tannbehandling og flere av våre tannleger er godkjent for implantatprotetisk behandling med HELFO refusjon. Ved komplisert tannbehandling der det er behov for spesialistbehandling, samarbeider vi tett med Colosseum Tannlege Solsiden som har tannlegespesialister innen flere fagfelt. De har lokaler bare 2 minutters gange fra vår klinikk.

Inngangsdør og gang på Colosseum Tannlege Trondheim Innherredsveien.
Velkommen til Colosseum Tannlege Trondheim Innherredsveien.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Uttalelse fra pasient Elin:

"Kjempefornøyd med mitt tannlegekontor. Serviceinnstilt og positiv betjening som tar telefonen og sitter i kundemottaket, alltid behjelpelig. Veldig flink og kunnskapsrik tannlege jeg går til. Får opplevelsen min med tannlegeskrekk til å bli bedre. Beroligende og effektiv tannlege. Føler at jeg blir tatt hensyn til og ting blir tilrettelagt for at jeg skal få en best mulig opplevelse. Anbefaler tannklinikken til alle mine bekjente."

Legg inn en Google-anmeldelse

Har du smerter i kjeven?

Har du smerter og forstyrrelser relatert til kjeveleddet, tyggemusklene og omliggende områder? Hos oss kan du få hjelp til bittfysiologi med utforming av bittskinner for behandling av TMD-problematikk (temporomandibulær dysfunksjon).

Har du tannlegeskrekk?

Mange sliter med å gå til tannlegen av forskjellige årsaker, dette vil vi gjerne hjelpe deg med. Hos oss skal du føle deg tatt på alvor og det er viktig for oss at du føler deg sett og hørt.

Det er viktig for alle å ta vare på tannhelsen sin. Sliter du med dette så ring oss så kan vi snakke om det og lage en plan sammen. Kanskje ditt første besøk hos oss er å kun se på lokalene og bli litt kjent.

I noen tilfeller samarbeider vi med TOO på Kompetansesenteret i Trondheim i forbindelse med behandling av tannlegeskrekk.

Akutt tannbehandling i Trondheim

Har du behov for akutt tannlegebehandling får du alltid hjelp på dagen. Sjekk vår nettbestilling for ledig akutt tannlegetime. Finner du ingen ledig time, ring oss på telefon.

Tannbehandling i Trøndelag

Colosseum Tannlege har klinikker over store deler av landet. I Trøndelag kan vi hjelpe deg ved våre klinikker i Trondheim og Fosen.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Innherredsveien møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!