Tannregulering til barn og ungdom

Colosseum Tannlege Bekkestua tannregulering

Colosseum Tannlege Bekkestua Tannregulering, tidligere Reggis, er en kjeveortopedisk klinikk som tilbyr tannregulering for både barn og voksne. Våre dyktige kjeveortopeder hjelper til med å rette opp tenner som står feil i forhold til hverandre, slik som overbitt, underbitt, mellomrom mellom tenner og andre feilstillinger.

Husk å ta med skriftlig henvisning fra offentlig tannklinikk på første konsultasjon.

100 meter fra klinikken ligger Ringstabekkveien bussholdeplass og det er bussholdeplass rett utenfor Stabekk skole som ligger 350 meter fra klinikken. Kommer du med bil kan du parkere rett utenfor klinikken.

Velkommen.

Bestill time
Gamle Ringeriksvei 14, Stabekk, Bærum, Norge
bekkestua.tannregulering@colosseum.no
67588040
Mandag08:30 - 16:00
Tirsdag08:30 - 16:00
Onsdag08:30 - 16:00
Torsdag08:30 - 16:00
Fredag08:30 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken

Klinikken ble etablert i 2000 da under navnet Reggis. Vi holder til i trivelige og hyggelige lokaler med topp moderne utstyr.

Her på Bekkestua møter du kompetente og erfarne kjeveortopeder, tannpleier og assistenter som alle er opptatt av kvalitet og trygghet for pasienten. Hos oss kan du få klassisk tannregulering med klosser og streng i tillegg til usynlig tannregulering. Usynlig tannregulering er en samlebetegnelse for flere typer regulering som nesten er usynlig slik som alignere (Invialing/Spark) tannregulering.

Det benyttes gjennomsiktige spesialstøpte skinner i plast utenpå tennene. Det benyttes flere sett med reguleringsskinner gjennom behandlingen som gjør at tennene gradvis beveger seg til ønsket posisjon. Skinnene tas av når man spiser og pusser tenner.

Henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten

Folketrygden vil ikke innvilge trygderefusjon dersom det ikke foreligger en henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten. Henvisningen gjelder i 24 måneder fra henvisningsdato. I de tilfeller hvor det er behov for en ny vurdering av behandlingsbehovet, må det foreligge ny henvisning. Ved første konsultasjon må foreldre møte med barnet, dersom pasienten er under 18 år.

Den kjeveortopediske konsultasjonen blir utført av en av våre dyktige tannleger som er spesialist i kjeveortopedi.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn en Google-anmeldelse

Akutthjelp tannregulering Oslo

Får du akutt problemer med din tannregulering ta kontakt med oss på telefon. Trenger du hjelp utenfor våre åpningstider anbefaler vi å se denne videoen om akutthjelp ved tannregulering.

Allmenntannlege i Oslo

Colosseum Tannlege tilbyr vanlig tannlegebehandling flere steder i Oslo. Du finner oss på Majorstuen, Nationaltheatret og Furuset. Vi har også klinikker i nærheten av Oslo, se oversikt over alle våre klinikker.

Tannregulering i Oslo

I tillegg til hos oss på Bekkestua kan du få hjelp til tannregulering ved disse klinikkene: Colosseum Tannlege Majorstuen tannregulering, Colosseum Tannlege Nordstrand tannregulering og Colosseum Tannlege Nationaltheatret.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

På vår klinikk på Bekkestua møter du

Ønsker du å bestille konsultasjonstime?
Bestill time