Behandlere ved Colosseum Tannlege Tannlegehuset Bergen

Colosseum Tannlege Tannlegehuset

På Landås i Bergen finner du Colosseum Tannlege Tannlegehuset, tidligere Tannlegehuset Bergen. Her får du hjelp med allmenn- og avansert tannlegebehandling, samt behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Tannlegehuset ligger sentralt til på Landåstorget, rett ved Esso stasjonen. Klinikken er lett tilgjengelig med flere kommunikasjonsmidler: buss, bil og taxi. Tar du bussen er det naturlig å gå av på bussholdeplassen ved Landåstorget, rett ved San Marino Pizzeria. På grunn av utbygging ligger våre faste parkeringsplasser ved siden av Esso-stasjonen for øyeblikket.

Velkommen!

Bestill time
Nattlandsveien 76D, 5094 Bergen, Norge
landas@colosseum.no
55273366
Mandag08:00 - 20:00
Tirsdag08:00 - 20:00
Onsdag08:00 - 20:00
Torsdag08:00 - 20:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...
På bildet ser du bygget som Colosseum Tannlege Tannlegehuset ligger i.
På bildet ser du bygget Colosseum Tannlege Tannlegehuset ligger i.

Om Tannlegehuset

Colosseum Tannlege Tannlegehuset ble etablert i 1993 av to tannleger, da under navnet Tannlegehuset Bergen. Tannlegehuset er en moderne tannklinikk med syv allmennpraktiserende tannleger, en tannpleier og åtte tannhelsesekretærer.

Vårt mål er å sørge for at du som pasient blir i stand til å ta vare på egne tenner i best mulig grad. Gjennom god rådgiving, regelmessig ettersyn og nødvendig tannbehandling, ønsker vi å bidra til at du har et flott smil gjennom hele livet.

15 % studentrabatt

På Tannlegehuset får du som student* 15 % rabatt. Dette gjelder alle behandlinger med unntak av implantat og krone/bro behandling. * Gjelder opp til 34 år

Høy kompetanse – Lang erfaring

Våre dyktige tannleger utfører et bredt utvalg av behandlingsmetoder med høy kvalitet, god service, smertefri- og behagelig gjennomføring. Vi har kompetanse og erfaring med allmenn- og avansert tannlegebehandling, samt behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Trygghet

Hyggelig atmosfære og serviceinnstilte tannleger og tannpleiere vil gjøre sitt ytterste for at du skal føle deg vel. For at du skal føle deg trygg på at den rette behandlingen blir valgt, planlegger og diskuterer vi behandlingen sammen med deg. Du kan selv se fargebilder fra munnhulen på flatskjerm foran stolen ved hjelp av et digitalt intraoralt videokamera.

Vår visjon er at du skal glede deg til å gå til tannlegen. Pasientene bemerker vårt engasjement på jobb. Årsaken tror vi er respekten vi har for likeverd og det våre tannleger yter som forskjellige faggrupper på Tannlegehuset. Vi ser hverandre ikke bare på jobb, men også faglig, og i sosial setting utenfor jobben.

Alle våre tannleger er utdannet i Norge og bruker mye tid på å oppdatere sine kunnskaper årlig. Vi videreutvikles kontinuerlig for å gi deg, som pasient, den beste behandling.

Hos Colosseum Tannlege Tannlegehuset i Bergen møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!