Behandlere ved Colosseum Tannlege Tannlegehuset Bergen

Colosseum Tannlege Tannlegehuset Bergen

På Landås i Bergen finner du Colosseum Tannlege Tannlegehuset Bergen. Her får du hjelp med allmenn- og avansert tannlegebehandling, samt behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Tannlegehuset ligger sentralt til på Landåstorget, rett ved Esso stasjonen. Klinikken er lett tilgjengelig med flere kommunikasjonsmidler: buss, bil og taxi. Tar du bussen er det naturlig å gå av på bussholdeplassen ved Landåstorget, rett ved Landås bibliotek. Det er 10 min gange fra bybanestoppet ved Sletten. Haukeland sykehus er bare noen minutter unna med bil. Vi leier 6 parkeringsplasser i garasjeanlegget under Coop Ekstra-butikken (Erleveien 20-24) som er merket «Colosseum». Ring: 55 27 33 74 og vi åpner porten for deg.

Velkommen!

Bestill time
Nattlandsveien 76D, 5094 Bergen, Norge
tannlegehusetbergen@colosseum.no
55273366
Mandag08:00 - 20:00
Tirsdag08:00 - 20:00
Onsdag08:00 - 20:00
Torsdag08:00 - 20:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...
Velkommen til Tannlegehuset.

Om Tannlegehuset

Colosseum Tannlege Tannlegehuset Bergen ble etablert i 1993 da under navnet Tannlegehuset Bergen. Tannlege Bo-Henning Skaale er tidligere medeier og er nå fagleder ved klinikken. Tannlegehuset er en moderne tannklinikk med allmennpraktiserende tannleger, oralkirurg, periospesialist, tannpleier og tannhelsesekretærer.

Vårt mål er å sørge for at du som pasient blir i stand til å ta vare på egne tenner i best mulig grad. Gjennom god rådgiving, regelmessig ettersyn og nødvendig tannbehandling, ønsker vi å bidra til at du har et flott smil gjennom hele livet.

15 % studentrabatt

På Tannlegehuset får du som student* 15 % rabatt. Dette gjelder alle behandlinger med unntak av implantat og krone/bro behandling. * Gjelder opp til 34 år

Hygienetillegg

Ved vår klinikk tilkommer det et hygienetillegg på kr 250,- for alle behandlinger. Hygienetillegget skal dekke: Oppdekning, engangsutstyr som benyttes ved behandlingen og klargjøring av rommet for neste pasient.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn en Google-anmeldelse

Høy kompetanse – Lang erfaring

Våre dyktige tannleger utfører et bredt utvalg av behandlingsmetoder med høy kvalitet, god service, smertefri- og behagelig gjennomføring. Vi har kompetanse og erfaring med allmenn- og avansert tannlegebehandling, samt behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Vi tar vare på deg

Hyggelig atmosfære og serviceinnstilte tannleger og tannpleiere vil gjøre sitt ytterste for at du skal føle deg vel. Hos oss får du alltid Lime i skylleglasset og varm klut etter behandling.

For at du skal føle deg trygg på at den rette behandlingen blir valgt, planlegger og diskuterer vi behandlingen sammen med deg. Du kan også se fargebilder fra munnhulen på flatskjerm foran stolen når vi snakker om behandlingen.

Vår visjon er at du skal glede deg til å gå til tannlegen. Pasientene bemerker vårt engasjement på jobb. Årsaken tror vi er respekten vi har for likeverd og det våre tannleger yter som forskjellige faggrupper på Tannlegehuset. Vi ser hverandre ikke bare på jobb, men også faglig, og i sosial setting utenfor jobben.

Alle våre tannleger er utdannet i Norge og bruker mye tid på å oppdatere sine kunnskaper årlig. Vi videreutvikles kontinuerlig for å gi deg, som pasient, den beste behandling.

Usynlig tannregulering

Har du ønske om å rette opp noen av tennene dine? Nå kan du regulere tennene dine med en serie gjennomsiktige skinner. Dette er en effektiv og behagelig metode som kan gi deg et nytt smil på kort tid og er til mye mindre sjenanse en tradisjonell fast regulering.

Hos oss i Colosseum Tannlege Tannlegehuset vil behandlingen "usynlig tannregulering" bli utført av dyktige, sertifiserte tannleger.

Tannbehandling i Bergen

For deg som bor i Bergen og området rundt har vi flere tannklinikker du kan velge mellom. På Landås finner du Colosseum Tannlege Tannlegehuset. I Bergen sentrum finner du Colosseum Tannlege Bergen og på Sotra finner du Colosseum Tannlege Sotra.

Velkommen til Colosseum Tannlege.

Hos Colosseum Tannlege Tannlegehuset i Bergen møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!