Behandlere ved Colosseum Tannlege Sotra

Colosseum Tannlege Sotra

Sentralt på Straume finner du Colosseum Tannlege Sotra. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi og implantatprotetikk. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken ligger i Sartorgården i 2. etasje rett over Meny. Ett minutt unna ligger den kjente kunstskulpturen, Konglo på fremsiden av Sartor Senter.

Kommer du med buss, går du av på Straume terminal, forbi helsehuset, bensinstasjonen og over fotgjengerfeltet, ca. 3 minutt gange. Kjører du bil, kommer du deg tørrskodd frem til klinikken ved å parkere i kjelleren under Meny. Det finnes en rekke andre parkeringsmuligheter bak Sartorparken og ved Rema 1000. Alle parkeringsplasser har 1-2 timer gratis parkering.

Velkommen!

Bestill time
Bildøyvegen 11c, Straume, Norge
sotra@colosseum.no
56324660
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag09:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 12:00
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...
Bildet viser Sartorgården som klinikken ligger i.
Klinikken ligger i Sartorgården.

Om klinikken

Colosseum Tannlege Sotra ble etablert i 2014 etter sammenslåing av John Fykse`s tannlegekontor og tannreguleringskontoret til Kjeveortoped Kerstin Bergencreutz. Klinikken var nybygd i 2014 i hyggelige og moderne lokaler og vi har holdt til på samme adresse siden den gang. Ved klinikken treffer du 3 allmenntannleger og tannpleiere. I tillegg treffer du spesialist i endodonti, spesialist i kjeveortopedi og spesialistkandidat i Oral kirurgi og oral medisin.

Våre allmenntannleger kan hjelpe deg med et bredt spekter av vanlige tannbehandlinger. Alt fra den årlige undersøkelsen, hull i tennene, tanntrekking til estetisk tannbehandling som proteser, kroner, broer, implantater, skallfasetter, tannbleking og Invisalign. De hjelper deg også med komplekse tannbehandlinger og samarbeider med våre spesialister ved behov.

Kari Nordås, spesialist i Kjeveortopedi utfører undersøkelser og behandling av tann- og kjevestillingsfeil. Hun hjelper både barn, ungdom og voksne med fast eller usynlig tannregulering (Invisalign). Anca Virtej, spesialist i Endodonti kan hjelpe deg med endodontiske behandlinger som rotfylling og rotspissamputasjon og vurderinger. Espen Helgeland, spesialistkandidat i Oral kirurgi og oral medisin kan hjelpe deg med tannkirurgi. Foruten å hjelpe klinikkens pasienter tar de imot henvisninger fra Sotra og nærliggende områder.

Rabatter og bedriftsavtale

For deg som er student og er under 34 år får du 20 % studentrabatt på undersøkelse og 10 % på behandling (Gjelder ikke tannteknikk).

Bedrifter kan tegne bedriftsavtale hos oss som gir gode rabatter på undersøkelse og behandling (Gjelder ikke tannteknikk).

Har du barn som går til kjeveortopedisk behandling, får foreldre eller omsorgsperson 20 % på undersøkelse hos tannpleier.

Akutt tannlege Sotra

Vi strekker oss langt for å tilby pasientene akutthjelp på dagen. Kontakt oss på telefon.

Velkommen til oss!

Hos Colosseum Tannlege Sotra møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!