Klinikkbilde Molde

Colosseum Tannlege Molde

Midt i Molde sentrum finner du Colosseum Tannlege Molde, tidligere Tannlegene Kristoffersen og Rebni. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, implantater og implantatprotetikk, samt rotfylling (endodonti). Vi har også egen spesialist på klinikken for mer avansert behandling. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen, ring oss.

Klinikken ligger 150 meter fra bussholdeplassen, noe som gjør det enkelt å komme seg til klinikken med buss eller taxi. Klinikken ligger med gåavstand til fergekai Molde-Vestnes. Klinikken ligger i 2. etasje og har heis opp.

Velkommen til oss.

Bestill time
Romsdalsgata 1, 6413 Molde, Norge
molde@colosseum.no
71251832
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Om klinikken i Molde

Det er en moderne tannlegepraksis som holder til i lyse og trivelige lokaler. Klinikken har i dag 3 allmenntannleger og en spesialist i Endodonti (rotfylling).

Hos oss får du hjelp til de fleste typer tannbehandlinger: fyllinger, kroner, broer, estetisk behandling, bleking samt puss og rens i forbindelse med årskontrollen. Anne-Christel Rebni er godkjent for å gjøre implantatprotetikk med Helfo refusjon, og samarbeider med spesialister i oral kirurgi der det er nødvendig.

Spesialist i endodonti

Ved vår klinikk treffer du også vår spesialist i endodonti, Øyvind Kristoffersen. På folkemunne kalles faget rotfylling. Det dreier seg om å forebygge og behandle betennelser og infeksjoner i nerven og vevet rundt rotspissen på tannen.

Behandlingen er stort sett smertefri, og de fleste av våre pasienter er overrasket over hvor greit inngrepet går. Men noen ganger er det behov for et kirurgisk inngrep for å fjerne rotspissbetennelsen. Har du en tann som krever rotfylling, eller har spørsmål om hvordan behandlingen foregår, vennligst ta kontakt med oss.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn en Google-anmeldelse

Trygg behandling

Vi retter stort fokus mot å lytte til deg og dine behov. Hos oss får du alltid god informasjon om behandlingsmuligheter og pris før vi begynner behandling.

Ingen pasienter er like, og vi sørger for at du får den behandlingen du trenger og ønsker.

Gruer du deg for å gå til tannlegen?

Vi vet at det er mange som gruer seg for å gå til tannlegen, og vi jobber for å tilrettelegge behandlingen for den enkelte. Det kan være lurt å kontakte oss i forkant hvis du er redd for å gå til tannlegen. Vårt mål er at alle kunder skal ha en god opplevelse hos oss.

Akutt tannlege Molde

Har du tannpine og høye smerter og trenger sårt akutt tannlegetime? Sjekk vår nettbestilling eller ring oss og du får time på dagen.

I andre tilfeller prøver vi å gi deg tannlegetime så raskt som mulig.

Tannlege i Møre og Romsdal

Colossseum Tannlege har klinikker over store deler av landet. I Møre og Romsdal finner du oss i Molde, Sykkylven, Moa og Ålesund.

Hos Colosseum Tannlege Molde møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!