Behandlere og ansatte ved Colosseum Tannlege Kristiansund

Colosseum Tannlege Kristiansund

Et steinkast fra brygga i Kristiansund sentrum finner du Colosseum Tannlege Kristiansund. En splitter ny tannklinikk som ble åpnet i desember 2022.. Her får du hjelp av våre erfarne tannleger med de fleste typer tannbehandlinger. Alt fra undersøkelse av tennene, tannrens, fyllinger til mer omfattende tannbehandlinger. Vi gjør vårt ytterste for å kunne tilby rask hjelp når det er akutt behov.

Klinikken ligger lett tilgjengelig med trappefri adkomst, tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er kort avstand fra buss og Sundbåt. Nærmeste bussholdeplass er ved Kristiansund Sykehus og det er ca 600 meter å gå fra Sundbåten. Parkering på Kongens Plass gir en kort gåtur ned.

Bestill time
Storgata 41, Kristiansund, Norge
kristiansund@colosseum.no
71 67 80 90
Mandag08:00 - 18:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...
På bildet ser du venterommet på Colosseum Tannlege Kristiansund.
Venterommet til tannklinikken i Kristiansund.

Om klinikken i Kristiansund

I Storgata 41 har de tre erfarne tannlegene Strømman, Aakenes og Karlsen flyttet inn under samme tak. De tok med seg sine dyktige assistenter med lang erfaring innen tannhelse. Tannlegene har over flere år drevet sine enkeltstående klinikker i byen, men har nå valgt å bli en del av Colosseum Tannlege Kristiansund.

Klinikken vil bidra til et større faglig miljø, til det beste både for pasienter og de ansatte. Klinikken er nybygd med topp moderne utstyr i et lunt og trivelig miljø. Det jobber 3 tannleger, 3 assistenter og klinikkleder der. Fra januar 2023 vil ny tannlege være på plass, og flere kommer til første halvår. Dette gjøre det mulig å få tannlegetime på dagen.

På klinikken kan du få hjelp til de fleste type tannbehandlinger. Alt fra vanlige tannbehandlinger som undersøkelse, tannrens og fyllinger til mer komplekse behandlinger som krone, skallfasetter og tannkirurgi. Flere av våre behandlere har spesialkompetanse på implantatprotetikk og det er mulig å få CEREC krone på dagen. Du kan også få hjelp til å sette på tannsmykke eller vurdere om du kan bleke tennene dine.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Skriv en Google-anmeldelse

Tannlegefrykt?

Hos oss får du god og omsorgsfull behandling, i et lunt og «hjemmekoselig» miljø. Våre behandlere har lang erfaring med den som opplever frykt i forbindelse med tannlegebehandling

Tannlege nær deg

Colosseum Tannlege har tannklinikker over store deler av landet. I Møre og Romsdal finner du oss i Kristianund, Sykkylven, Molde, Moa og Ålesund.

Velkommen til Colosseum Tannlege.

Hos Colosseum Tannlege Kristiansund møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time