Resepsjonsomådet ved Colosseum Tannlege Tønsberg

Colosseum Tannlege Tønsberg

Sentralt i Tønsberg på «Stasjonen» finner du Colosseum Tannlege Tønsberg.

Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi og andre spesialisttjenester.

Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Bestill time
Stasjonen, Tollbodgaten, 3111 Tønsberg, Norge
tonsberg@colosseum.no
33378282
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...

Sliter du med tannlegeskrekk?

Vår klinikk Colosseum Tannlege Tønsberg har tannleger som er dyktige på behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Vi tar tannlegeskrekken din på alvor og uansett årsak til frykten du kjenner på så vil vi hjelpe deg.

Vi legger mye fokus på den ærlige og gode relasjonen mellom tannlege og pasient. Vi har lang erfaring innen fagfeltet som møter pasienter som føler det akkurat sånn som deg hver eneste dag. Med høy kompetanse på dette feltet er det viktig for oss å ta imot deg med varme og forståelse. Vi ønsker å hjelpe deg med å overvinne frykten, slik at du ikke lenger skal grue deg til tannlegetimen.

Det første vi vil råde deg til er å kontakte oss og snakke med oss, fordi vi bryr oss om deg og vi setter deg og dine behov først. Ditt aller første møte med oss, kan være en uformell prat med tannlegen om din situasjon og en visning av pasientrommet, eller kanskje et møte utenfor våre lokaler bare for et ansikt på oss og stedet? Hos oss er du viktig!

Dame med tannreguleringsskinner også kalt usynlig tannregulering
Pasient med usynlig tannregulering, også kalt tannreguleringsskinner.

Usynlig tannregulering

Har du ønske om å rette opp noen av tennene dine? Nå kan du regulere tennene dine med en serie gjennomsiktige skinner. Dette er en effektiv og behagelig metode som kan gi deg et nytt smil på kort tid og er til mye mindre sjenanse en tradisjonell fast regulering.

Hos oss i Colosseum Tannlege Tønsberg vil behandlingen "usynlig tannregulering" bli utført av dyktige, sertifiserte tannleger.

Hos Colosseum Tannlege Tønsberg møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!