Ansatte ved Colosseum Tannlege Tønsberg.

Colosseum Tannlege Tønsberg

Sentralt i Tønsberg på «Stasjonen» finner du Colosseum Tannlege Tønsberg.

Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling, til estetisk behandling, tannbehandling i lett sedasjon og spesialisttjenester. Du får alltid hjelp hos oss ved akutt behov for tannbehandling.

Klinikken finner du på Stasjonen, bygget rett ovenfor Tønsberg Jernbanestasjon, i 6 etasje. Det er kort avstand til tog- og bussforbindelser, og det finnes parkeringsplasser i nærheten både på byggets venstre og høyre side, samt gateparkeringer rundt. Inngangen inn til bygget er den samme som inngangen til restauranten Stasjonen.

Velkommen!

Bestill time
Stasjonen, Tollbodgaten, 3111 Tønsberg, Norge
tonsberg@colosseum.no
33378282
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...
Venterom Colosseum Tannlege Tønsberg
Velkommen til Colosseum Tannlege Tønsberg.

Om klinikken

Klinikken ble etablert i år 2002 da under navnet Farmandtannlegene. Colosseum Tannlege Tønsberg er en stor og nyoppusset klinikk med topp moderne utstyr. Klinikken ble en del av Colosseum Tannlege i 2017.

Ved klinikken treffer du et dyktig tverrfaglig team bestående tannhelsesekretærer, allmenntannleger, tannpleier, spesialister, klinikk-koordinator og klinikkleder som brenner for faget sitt. Vi ønsker at du som pasient skal oppleve god service, trygghet og god behandling fra start til slutt.

Les våre Google-anmeldelser

5 gule stjerner

Legg inn en Google-anmeldelse

Har du tannlegeskrekk?

Vår klinikk Colosseum Tannlege Tønsberg har tannleger som er dyktige på behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Vi tar tannlegeskrekken din på alvor og uansett årsak til frykten du kjenner på så vil vi hjelpe deg.

Vi legger fokus på ærlig og god relasjonen mellom tannlege og pasient. Vi har lang erfaring innen fagfeltet og vi møter pasienter som føler det akkurat sånn som deg hver eneste dag. Vi ønsker å hjelpe deg med å overvinne frykten, slik at du ikke lenger skal grue deg til tannlegetimen.

Det første vi vil råde deg til er å kontakte oss og snakke med oss, slik at vi kan bli bedre kjent med din situasjon. Ditt aller første møte med oss, kan være en uformell prat med tannlegen om din situasjon og en visning av pasientrommet, eller kanskje et møte utenfor våre lokaler bare for et ansikt på oss og stedet? Hos oss er du viktig!

Usynlig tannregulering

Har du ønske om å rette opp noen av tennene dine? Nå kan du regulere tennene dine med en serie gjennomsiktige skinner. Dette er en effektiv og behagelig metode som kan gi deg et nytt smil på kort tid og er til mye mindre sjenanse en tradisjonell fast regulering.

Hos oss i Colosseum Tannlege Tønsberg vil behandlingen "usynlig tannregulering" bli utført av dyktige, sertifiserte tannleger.

Har du behov for akutt tannbehandling i Tønsberg?

Vi hjelper alle som har akutt behov for behandling. Sjekk vår nettbestilling for ledig akutt tannlegetime her. Finner du ingen ledig time, ring oss på telefon så hjelper vi deg.

Tannregulering Tønsberg

Har du eller ditt barn behov for ordinær tannregulering? Kontakt vår klinikk Colosseum Tannlege Tønsberg Smil Tannregulering, så hjelper vi deg. Husk henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten ved første gangs besøk.

Tannklinikk nær deg

Har du behov for tannbehandling i andre deler av landet? Vi har klinikker i store deler av landet. Se vår klinikkoversikt her.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Tønsberg møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time idag!