Tannbehandling hos tannlegen i Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege Farsund

På Gåsholmen i Farsund finner du Colosseum Tannlege Farsund. Her får du hjelp med alt fra den årlige undersøkelsen og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi, implantater og implantatprotetikk, samt snorke-/apnéskinner. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Klinikken ligger ca 350 meter fra Farsund sentrum. Bussholdeplassen ligger ved Amfi, og tar ca 5 minutter å gå. Taxi kommer som regel raskt og parkerer rett ved inngangsdøren. Kommer du med privatbil kan du parkere gratis rett utenfor. Du kan også legge til med båt rett utenfor.

Vi holder til i 2. etg rett over Gåseholmen helsesenter. Det er heis tilgjengelig for bevegelseshemmede, men ikke automatisk døråpner. Har du behov for hjelp med døren, ring på ringeklokken og vi hjelper deg. Behandlingsrommene har en utforming slik at rullestol kan trilles inn.

Velkommen til oss.

Bestill time
Barbros gate 13, 4550 Farsund, Norge
farsund@colosseum.no
38390680
Mandag08:00 - 15:30
Tirsdag08:00 - 15:30
Onsdag08:00 - 15:30
Torsdagstengt
Fredagstengt
Lørdagstengt
Søndagstengt
Behandlinger hos denne klinikken:
Loading...
Inngangsparti på klinikken i Farsund

Om tannklinikken i Farsund

Klinikken ble etablert i 1968 og har vært drevet av familien Loga inntil den ble del av Colosseum Tannlege i 2022. Klinikken het tidligere Farsund Tannlegesenter. På klinikken treffer du 3 allmenntannleger, tannpleier og en spesialist i Endodonti og Oral Protetikk. Du treffer også tannhelsesekretærer og en klinikkleder.

Hos oss får du hjelp til alt fra vanlig tannbehandling til mer komplekse og estetiske behandlinger. Det kan vare en vanlig tannundersøkelse, behandling av hull i tennene og tannstein. Du får også hjelp til tannrotbetennelse, tannimplantat, snorking og søvnapne. Ønsker du et penere smil, hjelper vi deg med tannbleking, skallfasetter, proteser, kroner og tannbro.  

Ved klinikken kan du ved behov få hjelp av Karl Martin Loga som er spesialist i både Endodonti og Oral Protetikk. Han utfører behandlinger som rotfylling, rotspissamputasjon, implantat protetikk, bittfunksjon og kjeveledds problemer. I tillegg til sine faste pasienter er majoriteten av hans pasienter henvist fra andre tannleger rundt om i Agder. 

Studentrabatt

Er du student får du undersøkelse, bilder og tannrens for studentpris, sjekk vår nettbestilling for gjeldende pris. Dette gjelder for studenter under 34 år og det må fremvises gyldig studentbevis ved ankomst.

Akutt tannlege i Farsund

Vi hjelper pasienter med akutt behov for tannlege så raskt som mulig. Ring oss og vi setter opp en time.

Tannlege i Agder

Colosseum Tannlege har tannklinikker flere steder i Agder. Foruten Colosseum Tannlege Farsund kan du kontakte våre klinikker i Kristiansand, Colosseum Tannlege Mandal og våre klinikker i Arendal.

Velkommen til Colosseum Tannlege!

Hos Colosseum Tannlege Farsund møter du

Ønsker du å bestille time?
Bestill time